Szerelem zálogba: Grettel Valdez-t megtámadták, mert gonosz

Grettel Valdez keltette életre a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) főgonoszát, María-t; a színésznő pedig egy nemrég adott interjú során bevallotta, hogy megtámadták a karakter gonoszsága miatt.


"María miatt pofont kaptam az utcán." - vallotta be az interjú során a mexikói színésznő, akit olyan telenovellákban is láthattunk hazánkban, mint a Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) vagy a Lo imperdonable (Veronica aranya). Az eset azonban az éppen 10 évvel ezelőtt készült Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) vetítése alatt történt meg Mexikóban, az Angelique Boyer és Sebastián Rulli főszereplésével készült telenovellában María-t, a történet egyik főgonoszát alakította. "Borzasztó, az emberek azt hiszik, hogy az ember a való életben is gonosz." - emelte ki az interjú során.

A színésznő elmesélte, hogyan érkeztek az életébe a főgonoszok, akiket életre keltett karrierje során, illetve azt is elmondta, hogy a főhősnő vagy főgonosz karaktereket szereti-e jobban. "Az az igazság, hogy nekem gyakran felteszik ezt a kérdést: 'Mit szeretsz jobban, a főhősnőt vagy a főgonoszt?'. Kétség kívül, nagyon élvezem, hogy a főgonosz lehetek. Úgy gondolom, hogy a közönség emlékezetében marad, és sosem felejtik el őket. Nyilvánvalóan, azonban néha meglepetések érnek." - mesélte a színésznő, aki megemlékezett egy esetről, amikor pofont kapott a nyílt utcán.

Grettel Valdez a Szerelem zálogba című telenovellában María-t alakította

"Amikor a Szerelem zálogbát forgattam, a fiammal, Santino-val sétáltam. Van egy 14 éves fiam, manapság, de akkoriban még nagyon kicsi volt. Éppen sétáltunk, amikor hirtelen egy asszony megüt a táskájával. 'Asszonyom!?' szóltam rá, mire ő mondja, hogy 'te átkozott María'. Mondtam neki, hogy 'nem, várjon', mire Santino mondja neki, 'a gonosz a novellában van, az anyukám nem az'. Még egy kisfiú is érti (nevet). De mondok valamit. Mindig hálás vagyok az emberek szenvedélyéért, hogy mennyire beleélik magukat [egy novellába], de néha el kell mondani nekik, hogy nyilvánvalóan egy karakterről van szó. Velem még mindig megtörténik manapság is, hogy megkérdezik, hogy 'figyelj, és te jó vagy? Nem vagy gonosz?'" - mesélte Grettel. "Az igazság az, hogy nagyon élvezem. Nyilvánvalóan, életre kelteni egy főgonoszt, amikor még a negyede sem vagy [annak, ami a karakter], sőt, olyan is volt, hogy tényleg semmi közös nem volt bennem a karakterrel." - tette hozzá.

Grettel Valdez az interjú során

Grettel Valdez gonoszságait María bőrében ti is megnézhetitek az oldalon, hisz az Angelique Boyer és Sebastián Rulli főszereplésével készült telenovella éppen feltöltés alatt van, a részeket a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva találjátok. Mit gondoltok az esetről? Ki szerette Grettel főgonoszát?


Megjegyzések