Perdona nuestros pecados: bemutatták a melodrámát

A Perdona nuestros pecados, Lucero Suárez telenovellája, mely Oka Giner és Emmanuel Palomares debütálását jelenti főszereplőkként, ma startol el a mexikói Las Estrellas műsorán, a hét folyamán pedig ti is megismerhetitek a melodrámát.


Elérkezett a nap, amikor is kezdetét veszi Mexikóban a Perdona nuestros pecados, a 2023-as év első premierje a tengerentúli országban. Oka Giner és Emmanuel Palomares debütálnak a főhősök világában ezzel a tiltott szerelemről szóló történetben, ahol az árulás, az egoizmus, a hatalommal való visszaélés és a bűncselekmények próbálják legyőzni Elsa és Andrés szerelmét.

Lucero Suárez, az Enamorandome de Ramón (Szerelmem, Ramón) és a Te doy la vida (Tiéd az életem) producerasszonya készíti el a telenovellát, melyet múlt héten mutattak be hivatalosan a sajtó munkatársainak egy sajtótájékoztató keretein belül. Az alábbi videóban ti is megnézhetitek a teljes prezentációt, lejjebb görgetve pedig arról olvashattok, mit meséltek a főbb szereplőket életre keltő színészek az eseményen, végül pedig az első részbe is bepillantást nyerhettek.



Oka Giner

A mexikói színésznő főhősnőként debütál a telenovellában Elsa Quiroga bőrében. "A történet, ami a kezünkben van egy nagyon erős történet. Úgy gondolom, hogy én sosem adtam át magam ennyire egy karakternek, se nem érintettem ennyire érzékeny dolgokat számomra." - nyilatkozta a prezentáció során a színésznő, aki tavaly a Corazón guerrero szereposztását erősítette. "Ez olyan projekt, melynek nagyon erős tematikája van, ahol Elsa-nak van egy erőszakos apja, ő nem tud dönteni a testéről, az életéről, és ez Oka-t nagyon közelről érinti, mert úgy gondolom, hogy ez egy olyan probléma, amit sok nő él át az országunkban, úgyhogy megadni ennek a súlyát kemény dolog volt."


Emmanuel Palomares

A telenovella szintén meghatározza debütálását a venezuelai színésznek, aki Andrés Martínez-t alakítja. "Ez a lehetőség nagyon sokat jelent nekem." - állította a színész, aki tavaly a La herencia-ban szerepelt. "Andrés Martínez-t egyáltalán nem volt egyszerű [életre kelteni], de ha az ember beleteszi a szenvedélyt abba, amit csinál, akkor mindig a lehető legjobb lesz, úgyhogy valóban boldog vagyok, és már izgatott, hogy Önök is megismerjék a munkánkat." - nyilatkozta a színész, akit a Vencer el desamor-ban (Viharos szívek) láthattunk.


Erika Buenfil

Habár már számtalan telenovellában részt vett, a mexikói színésznő bevallotta, hogy még mindig annyira izgatott, mint az első nap. "Az igazság az, hogy olyan ideges tudok lenni, mint azelőtt. Nagyon izgatottá tesz telenovellát csinálni. Hálás vagyok Lucero-nak a lehetőségért, hogy megcsinálhatom ezt a karaktert, akivel olyan dolgokat merek megcsinálni, amiket korábban nem mertem. Úgy gondolom, hogy egy nagyszerű produkció van a kezünkben. Csodálatos kollégáim vannak, valóban nagyon jó kémia alakult ki köztünk. Sosem hagyom abba a tanulást, és mindig izgatott leszek, ha a kezeim közé kerül egy új projekt, ami ennyire izgalmas." - nyilatkozta az Amores verdaderos (Rabok és szeretők) főhősnője, akit legutóbb a Vencer el pasado-ban láthatott a közönség.


Jorge Salinas

A mexikói színész a Te doy la vida (Tiéd az életem) után ismét a producerasszony novellájának főgonoszát kelti életre, ezúttal Armando Quiroga bőrébe bújik. "Armando Quiroga egy olyan karakter, aki elkövette a hét fő bűnt, és mind a hetet túlságosan is. Egy tökéletlen emberi lény, ravasz, és a legrosszabb, hogy ő úgy gondolja, hogy mindezt a családja jólétéért teszi." - mesélte. "Ez a karakter az egyik legnehezebb, akit életre keltettem a karrieremben mint színész, hogy ne essek a melodramatikus főgonosz [kategóriába], és a lehető legemberibb legyen." - tette hozzá a La que no podía amar (Megkövült szívek) főhőse, akit legutóbb az S.O.S. Me estoy enamorando-ban láthatott a mexikói közönség.


César Evora

"Számomra egy hatalmas megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a szereposztásnak, részt venni benne, és emellett Erika-val dolgozni buli. Úgyhogy ez megsokszorozza ezt a megtiszteltetést. Már összefutottunk néhány projektben, és remélem lesz még több." - nyilatkozta. "Ez valóban egy nagyszerű történet, nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon érzelmes." - tette hozzá.




A hivatalos prezentációkor már megszokott dolog a TelevisaUnivision-nál, hogy a telenovella első részét is meg lehet nézni előre online. Így akit érdekel a melodráma, ide kattintva tudja megnézni az első részt eredetiben, spanyolul. A telenovella, melynek szereposztását többek között Sabine Moussier, Marisol del Olmo, Osvaldo de León, Rocío de Santiago, Montserrat Marañón, Ricardo Fastlicht, Óscar Bonfiglio, Daniela Cordero, Fernanda Urdapilleta, Pato de la Garza, Sofía Mariel és Fausto Emiliano Espejel is erősítik, január 30-án, azaz ma startol el a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a 18:30-as sávot veszi át a pénteken befejeződött Corona de lágrimas 2-től.

Akik már régóta látogatják oldalunkat, megszokhatták, hogy ilyenkor egy egész héten át tartó cikksorozatban olvashattok az adott premierről, ez pedig most sincs másképp; a hét folyamán lesz szó a hivatalos szinopszisról, belenézhettek a sorozat promóiba, megismerhetitek a főbb karaktereket és belehallgathattok a főcímbe is, így továbbra is várunk titeket, hogy megismerjétek a TelevisaUnivision legújabb telenovelláját.

Ki az, aki már nagyon várta a premiert? Milyen az első benyomásotok? Ki fogja közületek követni a novellát?


Megjegyzések

  1. Pörgős volt az első rész. Tetszett, követni fogom. A főcímdala nagyon jó.

    VálaszTörlés
  2. Bocsánat,lehet hogy buta a kérdésem,de ezeket az újabb novellákat hol lehet nézni? Próbáltam keresni ilyen helyeket de nem tudom őket sehol sem megnézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem buta kérdés. Mi az alábbi fórumról töltjük le a részeket:
      https://xa-cs.com.ar/forum/224-descargas/
      Be kell regisztrálni, majd a keresőbe beírva megtalálhatod az adott sorozatot, amit nézni szeretnél. A részeket általában mega-ra töltik fel, lehet online nézni vagy letölteni. Ha elakadsz vagy segítségre van szükség, nyugodtan írj ide vagy emailben, szívesen segítünk.

      Törlés
    2. Köszönöm!

      Törlés

Megjegyzés küldése