Megkövült szívek: interjú Ana Brenda Contreras-szal

Ana Brenda Contreras keltette életre 2011-ben Ana Paula Carmona-t, "a nőt, aki nem tudott szeretni" a La que no podía amar (Megkövült szívek) című telenovellában. A mexikói színésznő, aki előtte szerepelt a Sortilegio (Kettős játszma) és a Teresa (Teresa) sorozatokban, sokáig várt erre a szerepre, ahogyan azt elmondta az alábbi interjúban is, melyet a NovelaLounge készített vele még 2011-ben. Emellett arról is mesélt, mit gondol a telenovella fogadtatásáról és a fő szerelmi háromszögről. A telenovella, melynek főhősnőjét Jorge Salinas és José Ron oldalán alakítja, jelenleg feltöltés alatt van az oldalon, a részeket a 'Telenovellák' menüpont alatt érhetitek el.


Mit gondolsz a sikerről, amit elért a telenovella?

"Nos, nagyon boldog vagyok. Úgy érzem, hogy nagy felelősségünk van, mert ahogyan mindenki tudja, hatalmas siker volt az előző telenovella, a Teresa, és a 'Güero' [José Alberto Castro, a producer] nagyon jó abban, amit csinál, és mindenki azt várta, mikor kezdi az új projektjét. És hát nagyon boldog vagyok a fogadtatástól, amit itt Mexikóban kap [a novella] csupa jó kommentek, mindenki jó energiákat küld, és emiatt, ahogy mondom, ez egy nagy felelősség."


Mit gondolsz arról, amit mondanak az emberek? Azt mondják maradjon Rogelio-val, mások inkább azt, hogy Gustavo-val...

"Nos, úgy gondolom, hogy ahogyan mondják, mindig ha beszélnek, az azt jelenti, hogy sikeres az, amit csinálsz. Nagyon örülök neki, mert látom, hogy nagyon szenvedélyesek [a nézők]. Van két csapat, és hát nyerjen a jobb, nem? (nevet)"


Te kit választanál? Rogelio vagy Gustavo?

"Nem tudnám megmondani neked. Nem tudom megmondani. Úgy gondolom, hogy valamilyen formában sokféle szerelem létezik. Én úgy gondolom, hogy két különböző szerelem. Gustavo szerelme olyan, mint az első szerelem, a szép szerelem, egy korodbeli fiú szerelme, melyet élvezel, mert ezek az első pillangók a hasadban. Az érett szerelem pedig, ami itt Rogelio szerelme, aki jobban figyel arra, mire van szüksége Ana Paulának, kényezteti, szép [szerelem], érett, és ez is szuper. Két teljesen különböző szerelem[ről van szó]. Nos, a telenovellában a körülmények azok, melyek sosem engedik meg, hogy ő szerethessen, ahogyan a cím is mondja."


De gondolod, hogy van lehetőség arra, hogy megváltozzon és ne Gustavo-val maradjon?

"Úgy gondolom, hogy bármi megtörténhet, már láttuk, hogy a 'Güero' az előző novellában alternatív befejezéseket készített, és változtatott rajtuk, és az emberek döntöttek, és úgy gondolom, hogy itt is ez fog történni. Nincs semmi megírva."


És mi jön a Megkövült szívek után?

"Nos, valamilyen szinten négy éve keresem ezt a karaktert, úgyhogy egy kicsit a családomnak szeretném szentelni magam, szeretnék elvégezni egy kurzust, valószínűleg Londonban, pihenni, a családommal lenni."


Megjegyzések

  1. Szerintem José Ronnal nem volt meg közöttük a kémia.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem egyértelmû volt, hogy kit választ Ana Paula. Ellenkezõ esetben az egész szerelmi történet, amit bemutattak, nem ért volna semmit 🙂

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése