El amor invencible: megérkezett az első promó és poszter

Az El amor invencible az idei év egyik legjobban várt telenovellája Mexikóban, az Angelique Boyer visszatérését jelentő melodrámához pedig már kiadták az első promót és a hivatalos posztert.


Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar főszereplésével érkezik Juan Osorio legújabb telenovellája, az El amor invencible, mely magyar fordításban A legyőzhetetlen szerelem. A melodráma február 20-án startol el a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol átveszi a Cabo-tól a 21:30-as sávot. A portugál történet feldolgozásaként készülő telenovellát, mely egy igazi sztárszereposztással készül, már el is kezdték promózni Mexikóban. Az első promót, melyből betekintést nyerhetünk Leona Bravo történetébe, ti is megnézhetitek magyar felirattal az alábbi videóban.


Leticia Calderón, Guillermo García Cantú, Juan Soler, Marlene Favela, Arcelia Ramírez, Gaby Platas, Víctor González, Luz María Jerez, Ana Tena, Emiliano González és Isabella Tena is erősítik a szereposztást, utóbbi kettő a francia származású színésznő gyerekeit alakítják a novellában.

Angelique Boyer Marina-t kelti életre, "egy fiatal lányt, aki Puerto Palma-ban született, és belevetette magát az óceán mélyébe mint egy sellő, hogy megtalálja a boldogságot, és a tenger elhozta neki a szerelmet, de amikor a tenger háborog, szerencsétlenségeket és viharokat is hoz". - mesélte karakteréről Angie még a forgatások megkezdésekor, aki a történtek után átváltozik Leona-vá, ahogyan az alábbi hivatalos poszteren is látható, melyet szintén tegnap este fedtek fel az első promóval együtt.

Az El amor invencible hivatalos posztere

Kétség kívül Angelique Boyer ismét egy újabb izgalmas karakterrel ajándékoz meg minket, mely a korábbiaktól, akiket életre keltett jóval másabb lesz. Leona Bravo-t február 20-án ismerheti meg a közönség, amikor is Juan Osorio legújabb melodrámája elstartol a mexikói Las Estrellas műsorán. Ki várja már nagyon a premiert? Mit gondoltok az első promó alapján? Nektek tetszik a poszter?


Ez is érdekelhet:

Megjegyzések