El amor invencible: máris itt a második promó is

Éppen a napokban kezdték el promózni Mexikóban a TelevisaUnivision legújabb telenovelláját, az El amor invencible-t, melyhez máris kiadtak egy újabb promót. 


Az újabb kedvcsináló középpontjában a fő szerelmi háromszöget megformáló Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar állnak, akik az El amor invencible főszereplőit fogják életre kelteni. Juan Osorio készülő produkciójában megismerhetjük Leona Bravo történetét, akit Angelique Boyer alakít, s aki igazságot szolgáltat mindazért a szenvedésért, melyet a Torrenegro-család okozott neki.

"Lenyűgöz ez a karakter, mert nem a körülmények áldozata, újjászületik hamvaiból, mint egy főnixmadár, és a sors arra az útra irányítja, ahol neki lennie kell, emellett a reményből él, és ez nagyon szép, s melyből nagyon sokat tanultam tőle, mert a remény nagy motiváció." - állította Angelique Boyer, a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és az Abismo de pasión (Bűnős vágyak) főhősnője. A második promót az alábbi videóban nézhetitek meg, magyar felirattal együtt.


Aki az első promóra kíváncsi, ide kattintva azt is megnézheti magyar felirattal, emellett a készülő telenovellával kapcsolatban is olvashattok bővebben ide kattintva. Leticia Calderón, Guillermo García Cantú, Juan Soler, Marlene Favela, Arcelia Ramírez, Gaby Platas, Víctor González, Luz María Jerez, Ana Tena, Emiliano González és Isabella Tena is erősítik a szereposztást, akiket február 20-tól ismerhet meg a közönség, amikor is elstartol a mexikói Las Estrellas műsorán a telenovella, mely egy portugál történet adaptációja. Mit gondoltok a második promóról? Ki várja már a premiert?


Megjegyzések