Corona de lágrimas 2: Victoria Ruffo így búcsúzik el Refugio-tól

Mexikóban a hazánkban is ismert Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évada fut, a telenovella azonban pénteken búcsúzik a közönségtől. Ennek alkalmából, Victoria Ruffo elárulta, hogyan búcsúzik el karakterétől.


Victoria Ruffo meglepte az újságírókat, mikor arról kérdezték, hogyan búcsúzik el Refugio Chavero karakterétől, akit 10 éve ismerhettünk meg a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) főhősnőjeként, tavaly pedig visszatért a mexikói képernyőkre José Alberto Castro telenovellájának folytatásában.

"Viszlát hamarosan, mert visszatérek... az élet folytatódik, nem? (nevet) Ez a második évad és megyünk a harmadikért is." - mondta nevetve a színésznő, mire a riporter megkérdezte, hogy igaz-e a hír. "Nos, ki tudja, az életnek megvan a hányattatottsága, úgyhogy Refugio egy természetes nő, egy átlagos asszony, akinek vannak gyerekei, családja, férje, jó és rossz dolgaik. Természetes, hogy van harmadik évad." - nyilatkozta nevetve.


A mexikói színésznő egy ajánlást is tett a közönség számára a történetnek ezen szakaszához, ugyanis már a befejezésnél jár a Jesús Calzada eredeti történetéből készült telenovella, mely január 27-én, pénteken búcsúzik a mexikói közönségtől. "Élvezzék nagyon, szórakozzanak sokat, ahogyan mi szórakoztunk. Én mindig is azt mondtam, hogy a telenovellák azért vannak, hogy élvezzük őket, de ami mindennél fontosabb, hogy kikapcsolódjunk. Annyi minden van az életben, annyi mindent kell csinálni naponta a családdal, hogy hirtelen meglátsz valaki mást, akinek jól megy, vagy akinek még rosszabbul megy, azt mondod: 'Nem vagyok olyan rosszul'. Ez egy gyakori módja annak, hogy így megfeledkezz a problémáidról." - mesélte a La madrastra (A mostoha) és az Abrazame muy fuerte (Maria del Carmen) főhősnője.


A telenovella, melynek szereposztását Ernesto Laguardia, Geraldine Bazán, Maribel Guardia, José María Torre, África Zavala, Mane de la Parra, Daniela Álvarez és Ana Belena is erősítik, holnap búcsút int a 18:30-as sávnak a 110. befejező részével, ám ahogyan a színésznő is mondja, lehet még folytatás. "Reméljük, hogy igen. Sokan [reméljük], én bízom benne, hogy igen." - tette hozzá.

Mit gondoltok a második évadról? Követte esetleg valaki a folytatást? Milyen befejezést vártok? Örülnétek egy harmadik évadnak?


Megjegyzések