Milyen telenovellákat szeretnénk látni 2023-ban?

Hamarosan vége lesz az évnek, és megkezdődik új, melyben továbbra is számítunk a magyar tévécsatornákra, és bízunk benne, hogy több telenovellát hoznak el hozzánk.


Ahogyan kedden már taglaltuk, idén év elején bőven volt részünk premier telenovellákban hazánkban, ám év végére mintha elfogytak volna, jelenleg pedig csak egyetlen egy van képernyőn. Ezért hoztuk létre ezt a mai posztot, melynek célja, hogy összegyűjtsük azokat a telenovellákat az utóbbi időből, melyeket szeretnénk, hogy hazánkban is leadjanak.

Mi is készültünk egy listáról 8 novellával, melyeket a legjobbaknak tartunk az utóbbi időből, és melyekre talán van egy kis esély is. Azonban ti is gyűjtsétek össze a kommentekben, miket szeretnétek látni, hogyha erre téved egy tévés személy, igenis lássa, hogy van igény a telenovellákra Magyarországon. Ehhez segítség lehet a 2021-es összefoglaló, illetve az idei, ami pedig holnap kerül ki az oldalra. A kérdés egyszerű: ti milyen telenovellákat szeretnétek látni 2023-ban?



IMPERIO DE MENTIRAS

A hazánkban egyáltalán nem ismeretlen Angelique Boyer alakítja a 2020-ban készült telenovella főhősnőjét, a Hazugságok birodalma tele van titkokkal és árulással, hisz egy bűnügyi sorozatról van szó. A 92 részes novella sikeres volt hazájában is, emellett a cselekménye sem ismeretlen a hazai nézőknek, ugyanis a Piszkos pénz, tiszta szerelem adaptációjáról van szó.



LA DESALMADA

2021 legsikeresebb telenovellája, mely ismét egyesíti főszereplő-párosként Livia Brito-t és José Ron-t, a hazánkban is vetített Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella) főhőseit, ráadásul egy bosszútörténetben, ahol nincs hiány az izgalomból és az akcióból. José Alberto Castro telenovellája 90 részben mutatja be A lelketlen nő történetét.



MI FORTUNA ES AMARTE

Nicandro Díaz novellája az utóbbi időszak legsikeresebb telenovellája, főhősnőjét egy kiváló színésznő, Susana González, főhősét pedig a már jól ismert David Zepeda kelti életre. Az egyszerű történet hamar magával ragadja a nézőt, és hamar elröpül a 92 részes telenovella, melynek fontos mondanivalója, hogy a pénz nem minden, és a Szerelem a vagyonom.



DISEÑANDO TU AMOR

Habár a telenovella főszereplői nem túl ismert arcok hazánkban, egy igazi hagyományos mexikói melodrámáról van szó, ahol egy szerény lányt ismerhetünk meg, aki küzd álmáért, hogy híres divattervező lehessen, eközben pedig A szerelem fonalát és gyökereit is megtalálja. A nagyszerű telenovella 120 részes, emlékezetes főgonoszokkal szabva.



VENCER EL PASADO

Nem ismeretlen hazánkban a Vencer-antológia, hisz nálunk is vetítették a Vencer el desamor-t (Viharos szívek), most pedig szívesen megnéznénk az antológia következő részét, melyben Legyőzik a múltat hősnőink. Főszerepben a Teresa főszereplő-párosa, Angelique Boyer és Sebastián Rulli, az egyik legkedveltebb páros. A 80 részes telenovella valósághűen ábrázolja a mai világ problémáit, ezesetben a digitális világ okozta problémákat, emellett fontos mondanivalót közvetít.



LOS RICOS TAMBIÉN LLORAN

Egy igazi klasszikus legújabb verziója, melyben a mai modern világba helyezték a Televisa legsikeresebb telenovellájának történetét, nagyszerű szereposztással, élén Claudia Martín és Sebastián Rulli, akik szintén nem ismeretlenek hazánkban; emellett a történet a nagysikerű María la del barrio (María) új verziója. Az idén megismert producer, Carlos Bardasano sorozata, ahol 60 részben tárják elénk a két etapos történetet, melyből kiderül, hogy A gazdagok is sírnak.



LA MADRASTRA

Újabb klasszikus telenovella, a 2005-ös A mostoha (La madrastra) feldolgozása, ezúttal Carmen Armendáriz, a Te acuerdas de mí (A sors keze) producerétől, melyben Aracely Arámbula, a La Doña (A végzet asszonya) főhősnője keresi a gyilkost, aki helyett 20 évet töltött börtönben. Visszatérve pedig nincs más választása, mint saját gyerekei Mostohájának lennie. Ezúttal 50 részben mesélik el a történetet, mely tele van izgalommal és nyomozással.



MI SECRETO

Szintén egy novella, melynek főszereplőit fiatal tehetségek alakítják, akiket itt az ideje megismernünk. A történetben a főhősnőnk átveszi halottnak hitt barátnője személyazonosságát, és beköltözik családi birtokára, ahol megtalálja a szerelmet is. Azt azonban nem sejti a szélhámos, hogy a Si nos dejan-ból (Alicia új élete) ismert Isidora Vives életben van, így kiderül A titok. Carlos Moreno telenovellái itthon is nagyon népszerűek, ez a 117 részes darab sem lenne a kivétel.

Most pedig ti jöttök: ti mit szeretnétek nézni 2023-ban a magyar tévécsatornákon?


Megjegyzések

  1. Még nem adtam fel hogy a Que Le Pasa a Mi Familiát egyszer leadják, na azt tuti végignézném. A Mi Fortuna es Amarte is jöhetne, a La Madrastra és a Los Ricos is.
    A Desalmada inkább ne jöjjön, pláne ha mégis lesz folytatása, azt úgysem vennék meg ahogy ismerem őket. A Mi Secretora kicsi az esély sajnos pedig az is jó lenne

    VálaszTörlés
  2. Nálam az első helyen a LA DESALMADA áll,majd őt követi a MI FORTUNA ES AMARTE és a VENCER EL PASADO. Ebben a sorrendben jöhetne is a TV2-re! XD.

    Mivel az Izaura mostanában vett Telemundót van két alkotás amit szívesen megnéznék.
    Az egyik a Tierra De Reyes (Aarón Diaz,Fabián Riós,Kimberly Dos Ramos)
    A másik pedig a Al Otro Lado Del Muro (Marjorie de Sousa/Gabriel Porras)

    Bónuszként pedig valakitől egy régebbi a Por Amar Sin Ley (David Zepeda/Ana Brenda Contreras) vagy a En Tierras Salvajes (Claudia Álvarez/Cristian De La Fuente)

    De amúgy még nagyon sokat tudnék írni,de beérem ezekkel is 2023-ra! XD!

    VálaszTörlés
  3. Ezek közül az Imperio de Mentirast kérném most, azonnal, máris :D Nyilván a többi se lenne rossz, de azt nézném meg legjobban.

    VálaszTörlés
  4. Egyébként jöhetne bármelyik Vencer-darab, illetve nagyon megnézném az új Cuna de lobost, mert a feltett videók alapján minőségi, izgalmas sorozat

    VálaszTörlés
  5. El conde: amor y honor Lux Ádám magyar hangjával fantasztikus lenne,a Greco család titkát megnéztem magyar felirattal(köszönöm), de szinkronizáltan szintén az előbbi magyar színész hangjával is megnézném ha leadnák.

    VálaszTörlés
  6. Huuu, hát nem is tudok választani, mind jöhet sorban. Jelenleg sajnos annyira kevés telenovellát adnak, hogy igazából mindegy is, melyik jön ezek közül, én mindenképp megnézném. Személyes kedvenceim a Disenando tu amor és a Los ricos también lloran, de akármelyiknek örülnék, és minél több érkezne, annál jobb lenne.

    VálaszTörlés
  7. A fentiek közül a La Desalmadának örülnék. A Tierra de reyest és az En tierras salvajest én is szívesen megnézném. A La Herencia pedig Emmanuel Palomares miatt érdekelne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A La Herenciát én végignéztem és nagyon jó, érdemes lenne leadniuk azt is

      Törlés
  8. Malverde tv2 új sorozat lesz.

    VálaszTörlés
  9. Én a Vencer el miedo sorozatot látnám még szívesen. Az a "Vencer" franchise első része, igazából nem is értem, miért hagyták ki. Egyébként az itt felsoroltak közül a La Desalmada, és a Mi fortuna es amarte.

    VálaszTörlés
  10. Lesz a Malverde a tv2-n? Honnan tudod?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése