2022 a Telenovella Sarok történetében

2022 a Telenovella Sarok történetében is egy fontos évnek számított, így a mai összefoglaló posztunkban arról olvashattok, mit is láthattatok az év során az oldalunkon, illetve egy kis statisztikai összefoglalóról is szó lesz.


2022 az első olyan év, amikor a Telenovella Sarok január elsejétől az év utolsó napjáig működött, hiszen csupán másfél éves az oldalunk. Ez alatt az egy év alatt pedig rengeteg minden történt az oldalon, sok hírt és érdekességet osztottunk meg veletek, valamint számos telenovellát töltöttünk fel nektek az elérhető legjobb minőségben.

Az év során összesen 95 ezerszer látogattatok el az oldalra, mellyel már túlléptük a 100 ezer megtekintést is. A komment szekció is kezd beindulni, ebben az évben összesen 650 megjegyzést tettetek a posztjaink alatt, mi pedig továbbra is arra biztatunk titeket, hogy szóljatok hozzá a témákhoz, és beszélgessetek egymással is. A legsikeresebb nap augusztus elseje volt, amikor egy nap 681 megtekintést ért el az oldal. Ahogy teltek a hónapok, egyre nőtt az oldal nézettsége, amiért nagyon hálásak vagyunk nektek.


A bejegyzések között a La Doña-val (A végzet asszonya) kapcsolatosak voltak a legnépszerűbbek, a legtöbb megtekintést pedig a második évadról szóló összegző posztunk ért el. A telenovellák közül legtöbben a La reina del sur (Dél királynője) oldalát tekintettétek meg, melyet a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája), valamint a La Doña (A végzet asszonya) követnek a dobogós helyeken.

A feltöltések sem hiányoztak ebből az évből, idén összesen 28 telenovella került hozzáadásra az oldalhoz, így már összesen 68 telenovellából válogathattok. A tévében vetített premier telenovellák és ismétlések mellett felkerült három saját magunk által megszerkesztett novella is, a Rubí (Rubí visszatér), a La fuerza del destino (A végzet hatalma) és a Corona de lágrimas (Könnyek királynője), így már ezeket is a lehető legjobb minőségben élvezhetitek. Emellett a La reina del sur (Dél királynője) második évadát is feltöltöttünk magyar felirattal, valamint elkezdtünk egyéb spanyol nyelvű minisorozatokat is feltölteni magyar felirattal.


Év végén szavazásra invitáltunk titeket, így ti magatok választhattátok ki a következő feltöltésünket, ezt pedig jövőre is alkalmazni fogjuk, de emellett már több sorozatot is előkészítettünk, ahogyan karácsonyi videónkból is láthattátok, így jövőre is folytatjuk tovább még nagyobb lelkesedéssel, mint eddig.

Ezen poszt végén is szeretnénk megköszönni egész éves jelenléteteket az oldalon, hisz ez az oldal miattatok és értetek működik, ám holnap még még jelentkezünk egy éves összefoglalóval és egy új feltöltéssel is.


Megjegyzések