Triada: Maite Perroni három karakter bőrébe bújik

Bizonyára már hallhattatok róla, és az oldalon is tettünk már rá említést, hogy Maite Perroni legújabb sorozatában, melyet a Netflix készít, három karaktert fog életre kelteni. Ebből a posztból pedig értesülhettek arról, amit eddig lehet tudni a sorozatról.


Maite Perroni az utóbbi időben távolabb került a telenovellák világától, utoljára 2017-ben szerepelt egy Televisa-novellában, mely a Papá a toda madre volt. A színészettől azonban korántsem távolodott el, ugyanis azóta a Netflix saját gyártású, spanyol nyelvű sorozataiban dolgozott, szerepelt többek között az El juego de las llaves-ben (A kulcsok játéka), az Oscuro deseo-ban (Bűnös vágy) és a ¿Quién mató a Sara?-ban (Ki meg Sarát?is. Idén pedig újabb neflix-es szériában tér vissza a mexikói színésznő, akit olyan telenovellákban láthatott a közönség, mint a Cuidado con el ángel (Árva angyal) vagy a Triunfo del amor (Marichuy – A szerelem diadala).

Nem másról van szó, mint a Triada-ról, melynek magyar jelentése Triász, s melyet Leticia López Margalli, az Oscuro deseo (Bűnös vágy) alkotója készít a mexikói színésznő főszereplésével, aki egyenesen három karakter bőrébe bújik.


"Boldog vagyok, mert végre megoszthatom Önökkel ezt az exkluzív bejelentést. A Bűnös vágy készítője, Leticia López Margalli, és én egy új projektet készítünk, melytől izgatott, ideges és boldog vagyok. A projekt neve Triada." - jelentette be a Mi pecado (Az én bűnöm) és a La gata (A macska) főhősnője hónapokkal korábban a hírt közösségi oldalán. A forgatásokat már akkor befejezték, ám a világ legnagyobb streaming szolgáltatója még váratja a nézőket, ugyanis a premier csak december 23-án lesz. Azonban az első teasert már kiadták, melyet már korábban is megosztottunk veletek, és az alábbi videóban is megnézhetitek.


A Triada nagy kihívást jelent a színésznő számára, ugyanis három karaktert fog életre kelteni; ebben a kalandban pedig egy nagyszerű szereposztás kíséri el, melynek részese David Chocarro, Ofelia Medina, Flavio Medina, Nuria Bages, Ana Layevska, Rodrigo Cachero, Daniella Valdez és Aldo Gallardo is.


Miről szól a Triada?

Leticia López Margalli története megmutatja az igazságot különböző szemszögből, melyben a feszültség, az intrika és a dráma egy múltbéli kalandba kalauzolnak minket, melynek kapcsán rájövünk, hogy semmi sem az, aminek látszik és megismerhetjük az igazság valódi arcát. Maite Perroni karakterének különböző személyiségei vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy elmondják az ő verziójukat az igazságról, és ők legyenek tovább a felszínen.


Megjegyzések

  1. Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy fent lesz a magyar Netflixen is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Egyelőre nincs információnk róla, de minden bizonnyal igen, ezeket fel szokták tenni.

      Törlés

Megjegyzés küldése