Szent Evita: Natalia Oreiro új sorozata feltöltésre került

Ősszel hazánkba is elérkezett Natalia Oreiro, a Muñeca brava (Vad angyal) sztárjának legújabb minisorozata, a Szent Evita, mely most feltöltésre kerül az oldalunkra legújabb rovatunkban, az 'Egyéb sorozatok' menüpont alatt.


A fiktív történet Eva Perón halála utáni eseményeket dolgozza fel, ami Evita bebalzsamozott testének eseménydús utazását fogja bemutatni, és a főszerepben pedig a nálunk is népszerű Natalia Oreirot, a Muñeca brava (Vad angyal) és a Sos mi vida (Te vagy az életem) főszereplőjét láthatjuk.

Evita történetéből már 1995-ben regény készült, idén pedig a Star+ elkészítette a hétrészes minisorozatot, melyet ti is megtekinthettek az oldalunkon, méghozzá magyar szinkronnal. A sorozat HD 720p felbontásban érhető el az 'Egyéb sorozatok' menüpont alatt vagy ide kattintva. A továbbiakban pedig olvashattok az igaz történeten alapuló cselekményről, melynek szereposztását Ernesto Alterio, Darío Grandinetti, Diego Velázquez, Diego Cremonesi és Francesc Orella is erősítik.



Az argentin bel- és külpolitikának meghatározó alakja Evita 1952-ben halt meg, de a holttestét három évig tárolták, várva, hogy megépüljön egy emlékmű, ami sosem készült el. 1955-ben Perón elnök kormányát megdöntötte egy katonai puccs, és a hadsereg 19 éven át rejtegette a testet, nehogy rezsimellenes szimbólummá váljon. Bár Evita csak hat éven át volt politikai szereplő Perón tábornok feleségeként, a holtteste több mint két évtizeden át befolyásolta az argentin politikát – így született meg egy morbid módon furcsa történet, ami később legendává vált.


A hatalmat magukhoz ragadó katonai vezetőknek Evita halála veszélyesebb volt, mint élve, hiszen mind féltek a temetetlen holttesttől, és ebből született Tomás Eloy Martínez argentin író azonos című bestseller regénye is, ami végül a sorozat alapját is adta.


Megjegyzések