Pienso en ti: az első csokor forgatási kép

Hetekkel ezelőtt megkezdődött Carlos Bardasano legújabb telenovellájának forgatása, a Pienso en ti jövőre érkezik a Las Estrellas-ra, addig is hoztunk nektek pár forgatási képet.


Dulce María és David Zepeda keltik életre Carlos Bardasano, a 2020-as Rubí (Rubí visszatér) és a Si nos dejan (Alicia új élete) producere legújabb telenovellájának főszereplőit. A színészek Emilia és Ángel bőrébe bújnak, akiket olyan szereposztás kísér el, melynek részese Alexis Ayala, José Elías Moreno, Brandon Peniche, Eugenia Cauduro, Lore Graniewicz, Jessica Díaz, Claudia Silva, María Fernanda García, Federico Ayos, Ramiro Tomasini és José Luis Badalt is. A telenovella Ximena Suárez eredeti története alapján készül, a forgatásokat pedig október 30-án kezdték meg, miután előtte bemutatták a szereposztást a sajtó munkatársainak. Éppen a forgatásba nyerhettek betekintést az alábbi pár forgatási képpel, melyeket a színészek osztottak meg közösségi oldalaikon.









Carlos Bardasano telenovellája 2023 első harmadában érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára, ahol a jelenleg futó Mi camino es amarte megüresedő helyét veszi majd át a 20:30-as sávban. Ide kattintva találjátok az oldalon készült összes posztot, melyekből tájékozódhattok a készülő novelláról. Kinek keltette fel az érdeklődését a sorozat? Kíváncsiak vagytok rá?


Megjegyzések