Lucía – A sors üldözöttje: interjú Aracely Arámbula-val a sorozatról

Szombaton teljes lett az oldalunkon Aracely Arámbula telenovellája, a Los miserables (Lucía – A sors üldözöttje), így már a teljes sorozatot megnézhetitek, melyben Erik Hayser oldalán alakította a főhősnőt Aracely. Az alábbi posztban pedig arról olvashattok, hogyan nyilatkozott a mexikói színésznő 2014-ben a telenovelláról.


Vannak történetek, melyek nem mennek ki a divatból, ez az esete Victor Hugo regényének is, A nyomorultak történetét ugyanis telenovella formájában is feldolgozták 2014-ben. Egy történetet, mely bővelkedik szerelemben és gyűlöletben, üldözőkben és üldözöttekben az összes elemmel, mely a műfajra jellemző.

A legkeményebb harc azonban Lucía "Lucha" Durán-é, akit az Abrazame muy fuerte (Maria del Carmen), a La Patrona (Az örökség) és a La Doña (A végzet asszonya) főszereplője, Aracely Arámbula alakít. Egy ártatlan nő, akit üldöz az igazságszolgáltatás, és akinek be kell mutatnia ártatlanságát Daniel Ponce (Erik Hayser) előtt, a rendőrség drogellenes osztályának vezetőjének, akibe szerelmes. Az összes akadály ellenére, a legnagyobb kérdés az, hogy a szerelem, a hit és az igazság előtérbe kerülnek-e és legyőzik-e mindezt.


A Télam-nak adott telefonos interjúban a mexikói színésznő bevallotta, mekkora felelősséggel jár egy ilyen klasszikus történet hősnőjét életre kelteni, mint amilyen Victor Hugo regénye, melyet több formában is a közönség elé tártak már. "Az egész szereposztás, ahogyan az egész technikai csapat nagyon felelősségteljesen állt a Lucía – A sors üldözöttjéhez. Kihívás volt, mely egy híres regény adaptációja, megtiszteltetés volt. Bízunk benne, hogy élvezni fogják, mert [...] egy történetnek az a célja, hogy szórakoztasson, élvezetet okozzon és szenvedést is, átélve a karakterek érzéseit." - mesélte a színésznő.

Aracely ebben a történetben is egy erős nőt alakít, arról pedig, hogy a főhősnők szerepe megváltozik, és ma már sokszor erős karakterek, hátra hagyva ezzel a naiv fiatal lányokat, akik a szőke herceggel álmodnak, a színésznő elmondta, hogy "később rájövünk, hogy a való életben ez nem létezik. Manapság – ahogyan például A végzet asszonyában is – olyan témákról is szó van, mint a közösségi oldalak, a nők elleni erőszak és más aktuális témák is."


"Amióta a Telemundo-nál vagyok, ezekben a novellákban aktuálisabb és reálisabb történeteket mesélünk el, érintve ezzel az igazságot, melyet nap mint nap megélünk." - mesélte Aracely, aki ebben a történetben egy olyan nőt alakít, aki szenved és átéli mindezen tragédiákat, mely "intenzív és mély munkát [igényel], mert a klasszikushoz kapcsolódik, a koncepció Lucía Durán szenvedése".

Azt is kiemelte, hogy ezek a szerepek, melyek erős nőket mutatnak be, igénylik a fizikai edzést és egy másfajta mentalitást. "Nagyon szerettem volna ilyen erős karaktereket alakítani, és amióta a Telemundo-nál vagyok, ilyen karaktereket ajánlottak, melyek nem túl rózsásak, de még is telenovellák, mert szeretik, ha sokáig vagyunk a képernyőn. Könnyebb egy minisorozatot elkészíteni, mint egy telenovellát, utóbbi egy olyan produkció, mely hat hónapig lesz a képernyőkön, tartanod kell egy ritmust, a tévénézők pedig egy ideig élvezhetnek minket a képernyőn, mely nagyon hízelgő." - mesélte.

Mit gondoltok a telenovelláról? Mi a véleményetek Aracely alakításáról mint Lucha Durán?


Megjegyzések

  1. Éppen most nézem a sorozatot. Nagyon örülök a cikknek és remélem lesz még máskor is róla írás. Köszönöm!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése