Hírek 2022.11.21.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Los ricos también lloran: siker az USA-ban

Az új verziója a Los ricos también lloran-nak, melyet Carlos Bardasano, a 2020-as Rubí (Rubí visszatér) és a Si nos dejan (Alicia új élete) producere készített, befejeződött az USA-ban. A Claudia Martín és Sebastián Rulli főszereplésével készült telenovella, mely a hazánkban is jól ismert María la del barrio (María) újabb verziója, november 14-én búcsúzott az amerikai közönségtől. Mindezt nagy sikerrel tette, ugyanis a duplarészes záróepizód, melyet az Univision sugárzott, összesen 1,74 millió nézőt vonzott, ezzel egyértelműen megnyerve a nézettségi versenyt a La reina del 3 ellen, mely nem túl jól teljesít a Telemundo-n. Ki nézné meg hazánkban is a telenovellát?




Juego de mentiras: búcsú

Alicia Machado búcsút intett a Telemundo készülő thrillerjének, a Juego de mentiras-nak, ugyanis a színésznő befejezte részvételét a telenovellában, mely Altair Jarabo első főszerepét jelenti. "Nagyon megtiszteltnek érzem magam, hogy életre kelthettem ezt a karaktert, nagyon hálás vagyok minden kollégámnak az összes segítségért és támogatásért, amit tőlük kaptam." - írta közösségi oldalán a színésznő. A Juego de mentiras, Altair Jarabo, Arap Bethke és María Elisa Camargo főszereplésével, 2023-ban érkezik a Telemundo képernyőjére, addig is ide kattintva olvashattok még többet a sorozatról. Ki várja már a premiert, hogy belenézhessen a novellába?




Mi secreto: érkezik a második etap

Szeptember 12-én startolt el Mexikóban Carlos Moreno legújabb telenovellája a Las Estrellas délutáni sávjában, a Mi secreto, melynek főszereplőit Macarena García, Diego Klein, Isidora Vives és Andrés Baida keltenek életre. Hetekkel ezelőtt, a közösségi oldalakon jelentették be, hogy a telenovella, melynek szereposztását Karyme Lozano, Arturo Peniche, Claudia Ramírez, Fernando Ciangherotti, Alma Delfina, Luis Felipe Tovar, Daniela Martínez és Chris Pazcal is erősítenek, két etapból fog állni, az etapváltás pedig akkor történik, amikor mindenki felfedezi a főhősnő titkát. Nos, ez a pillanat elérkezett, a telenovella második etapja november 30-tól folytatódik, amikor is Isidora Vives karakrere visszatér, hogy visszaszerezze helyét. Követitek a novellát? Ki várja már a második etapot?




Eternamente: újabb színészek csatlakoznak

Tovább zajlik az Eternamente szereplőválogatása, melynek főszereplőit Alejandra Robles Gil, Marcus Ornellas és Daniel Gama Moreno alakítják. Silvia Cano telenovellájának castingja továbbra is tart, múlt héten pedig két színész részvételét is megerősítették, ők pedig Juan Martín Jáuregui és David Caro Levy, akik nemrég együtt szerepeltek a La madrastra új verziójában, melynek főszereplőit Aracely Arámbula és Andrés Palacios alakították. Ők csatlakoznak a már eddig megerősített színészekhez, akik pedig Rossana Nájera, Pamela Cervantes és Valentina Buzzurro. A történetről továbbra sincs hivatalos információ, a novella a délutáni sávba készül, ahol az előbb említett Mi secreto-t váltja.




El amor invencible: a jó és a rossz

November elején megkezdődtek Juan Osorio legújabb telenovellájának forgatásai, az El amor invencible főszereplőit Angelique Boyer és Danilo Carrera keltik életre. A nagyszerű szereposztást erősíti Daniel Elbittar is, Danilo és Daniel pedig először szerepelnek együtt egy novellában, utóbbi a történet antagonistáját kelti életre, aki mindenféle gonoszságot fog művelni a sorozatban. "Itt a gonosszal." - írta az alábbi kép alá Danilo, melyet megosztott közösségi oldalán, melyre Daniel egyből válaszolt is: "Gonosz? Elveszem tőled a nőt." - írta nevetve a venezuelai színész. Az El amor invencible 2023 februárjában érkezik a Las Estrellas műsorára. Mit szóltok ehhez a főhős-főgonosz pároshoz?




Mujeres asesinas: még többen fognak gyilkolni

November 4-én startolt el Mexikóban és Latin-Amerikában a Mujeres asesinas (Gyilkos nők) negyedik évada a TelevisaUnivision streaming platformjá, a ViX+-on, ahol minden pénteken érhető el egy új epizód a nyolcrészes évadból, melyben többek között Catherine Siachoque, Claudia Martín, Sara Maldonado és Macarena García is szerepelnek. Alejandro Zúñiga újságíró programjában felfedte, hogy a sikernek köszönhetően, melyet elért a Luis Luisillo által készített negyedik évad, további évadokat terveznek készülni, melyekben még több színésznő fog gyilkolni. Egyelőre még nincs semmi információ a folytatásról, mely valószínűleg jövőre készül el. Ti kiket látnátok szívesen gyilkolni?




Perdona nuestros pecados: premierdátum

Lucero Suárez telenovellájához, melynek főszereplőit Oka Giner és Emmanuel Palomares keltik életre, már elkezdték forgatni a promókat. A telenovella, melynek szereposztását Erika Buenfil, Jorge Salinas, Marisol del Olmo, César Evora és Sabine Moussier is erősítik, a 18:30-as sávot fogja elfoglalni, melyben jelenleg a Corona de lágrimas 2 fut. A napokban pedig hivatalosan is bejelentették, hogy a novella, mely egy chilei történet adaptációja lesz, pontosan január 30-án fog elstartolni 18:30-kor Mexikóban, innentől kezdve ismerheti meg a közönség Elsa és Andrés történetét. Ki várja már, hogy megismerhesse a karaktereiket?




Megjegyzések

  1. Azt hiszem, a jövő év is nagyszerű telenovellákat tartogat nekünk! Igazság szerint mindegyik felcsigázott, mindegyiket nézni fogom! Magyarul jó lenne, ha érkezne az idei felhozatalból a Los ricos también lloran, illetve a Corazón guerrero. Egyébként a La mujer de mi vida telenovelláról lehet tudni valamit? Idén év elején már befejezték a forgatást, és azóta halogatja a Telemundo kitűzni a premierdátumot. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban jó lenne, ha több telenovella is érkezne hozzánk az idei felhozatalból, de jelenleg sajnos nem túl nagy a kínálat hazánkban.
      A La mujer de mi vida forgatásait január végén fejezték be, júliusban kiadtak hozzá egy promót, melyben úgy hirdették, hamarosan képernyőre kerül, de azóta sincs róla semmi hír. Teljesen megfeledkeztek róla, pedig én személy szerint várom.

      Törlés

Megjegyzés küldése