Eternamente: megalakult a szereposztás

Alejandra Robles Gil és Marcus Ornellas alakítják végül Silvia Cano készülő telenovellájának főszereplőit, melynek teljes szereposztását a napokban jelentettél be; a produkció pedig össze is gyűlt az előkészületek megkezdésére.


Silvia Cano, aki Rosy Ocampo társproducere volt éveken át, többek között a Vencer-antológia első három sorozatában, most önálló telenovelláját készíti, mely az Eternamente munkacímen fut, melynek jelentése Mindörökké. Habár korábban Gonzalo García Vivanco-t jelentették be férfi főhősként, végül Marcus Ornellas kelti majd életre a karaktert, aki Alejandra Robles Gil, a Contigo sí hősnőjének szerelméért fog küzdeni; a szerelmi háromszöget pedig Daniel Gama Moreno egészíti ki.

A producerasszony a héten összehívta telenovellájának szereposztását egy első találkozásra a Televisa San Ángel stúdiójában, mellyel egyben megkezdik az előkészületeket a forgatások megkezdéséhez. "Nagyon-nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdhetem ezt az új kalandot." - írta közösségi oldalán Alejandra, akit hazánkban a Porque el amor manda (Amit a szív diktál), a Corazón indomable (Maricruz), a La gata (A macska) és a Simplemente María (María) szereposztásában láthattunk.

Marcus Ornellas újabb főszerepnek örülhet

Míg a mexikói színésznő élete második főszerepére készül ezzel a novellával, addig a történetbeli párját alakító Marcus Ornellas-nak, akit nemrég a Si nos dejan (Alicia új élete) főhőseként láthattunk, harmadik televisás főszerepét jelenti karrierjében. A telenovella történetéről annyit lehet tudni, hogy az Isztambuli menyasszony című török sorozat mexikói adaptációja lesz.

Az eseményen a producerasszony bejelentette a telenovella szereposztását is, melyben olyan színészek szerepelnek, mint Diana Bracho, Juan Martín Jáuregui, Rossana Nájera, Daniel Gama Moreno, Valentina Buzzurro, David Caro Levy, Ana Bertha Espín, Nubia Martí, Patricio José, Arantza Ruíz, Julia Urbini, Natalia Madera, Omar Fierro, Dalilah Polanco, Paco Pizaña, Gema Garoa, Santiago Zenteno, Clarisa González, Fermín Martínez, Eva Daniela, Thalí García, Alejandra Ley, Claudia Ríos, Elizabeth Guindi és Miguel Quintanilla.

Alejandra Robles Gil lesz a történet főhősnője


Marcus Ornellas és Silvia Cano producerasszony


Diana Bracho


Ana Bertha Espín


Rossana Nájera


Dalilah Polanco


Juan Martín Jáuregui


Arantza Ruíz


David Caro Levy

A telenovella a mexikói Las Estrellas délutáni sávjába készül, ahol a jelenleg futó Carlos Moreno-novellát, a Mi secreto-t váltja 2023-ban.


Megjegyzések

  1. Nem rossz szereposztás. Ha érdekes lesz a történet akkor talán belenézek❤

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése