Elcserélt élet: ma befejeződik a telenovella

Bő három hónap után búcsút kell mondanunk az Rtl-en jelenleg futó brazil telenovellától, az Um lugar ao sol-tól (Elcserélt élet), és egyelőre úgy tűnik a telenovelláktól is.


Augusztus 22-én tűzte műsorára a tévécsatorna a Bom sucesso (A sors könyvei) mellett újabb brazil premier telenovellájukat, az Um lugar ao sol-t (Elcserélt élet), melynek főszereplőjét Caua Reymond alakítja. Mindenkiben reményt keltett az említett brazil premier, bízva abban, hogy a csatorna jobban nyit a telenovellák felé, és esetleg mexikóiakat is műsorra tűznek, ám sajnos nem így történt. Holnap ugyanis a sokadik török premier veszi át a megüresedő helyét a csatorna műsorkínálatában. Ma délután ugyanis befejeződik 70. részével a telenovella, mely két születésükkor elválasztott ikerpár történetéről szól.


Az utolsó részt ma délután 16:40-től láthatjátok az Rtl-en, ám a telenovellát az oldalunk kínálatában is megtaláljátok a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva, ahol az összes rész elérhető lesz; a befejező részeket hétvégén csatoljuk a többihez. Most pedig rajtatok a sor. Közületek nézte valaki a telenovellát? Mi a véleményetek róla? Mit gondoltok arról, hogy nem telenovella váltja a sorozatot?


Megjegyzések

  1. Néha belenéztem, de nekem a brazil sorozatok nem igazán jönnek be. A török sorozatoknál viszont egyértelműen jobbak. Nem is értem, miért szeretik annyian azokat a nyomasztó, depressziós hangulatú török borzalmakat. Méltatlanul kevés telenovellát adnak, pedig annyi jó mexikói sorozat készült az utóbbi években.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése