Cabo: mi lesz Rebecca Jones karakterével?

Rebecca Jones alakítja a Las Estrellas-on jelenleg futó főműsoridő telenovellában, a Cabo-ban Lucía-t, azonban egészségügyi problémák miatt a színésznő nem tudja folytatni karakterét, melynek sorsából a napokban kiadott nyilatkozatból értesültünk.


November 2-án saját döntéséből feküdt be a kórházba Rebecca Jones, aki részese José Alberto Castro telenovellája, a Cabo szereposztásának. A színésznőt tüdőgyulladás miatt kezelték a kórházban, és habár "egészsége napról napra láthatóan javul", nem fogja tudni folytatni karalterét a telenovellában, melynek főszereplőit Bárbara de Regil és Matías Novoa keltik életre. A mexikói színésznő "orvosai javaslatára úgy döntött, hogy nem tér vissza a munkába, míg teljesen fel nem gyógyul és 100%-os teljesítést nem tud nyújtani közönségének".

Rebecca Jones ad életet Lucía Alarcón-nak

"A Cabo produkciója a mai napon megerősítette, hogy egészségügyi okok miatt, Rebecca Jones, aki Lucía karakterét kelti életre a melodrámában, visszavonul a produkciótól." - adta tudomásra a TelevisaUnivision a csütörtökön kiadott, hivatalos nyilatkozatban.

"A színésznő úgy döntött, elhagyja a produkciót, mert annak ellenére, hogy fontos javulást mutat az egészsége, az orvosai teljeskörű pihenést javasoltak neki, hogy tovább folytassa gyógyulását, mely lehetetlenné teszi, hogy visszatérjen a Cabo forgatásaira." - magyarázták. "A Cabo produkciója elismeri Rebecca Jones professzionalizmusát és támogatja az orvosok döntését, hogy a színésznő mihamarabb teljesen meggyógyuljon. Az első az egészség."

Azela Robinson a Los ricos también lloran-ban

Ahogyan a nyilatkozat is megerősíti, a színésznő karaktere "továbbra is részese lesz a történetnek", mely már hetek óta tartó pletykákat okozott azzal kapcsolatban, hogy ki lesz az a színésznő, aki folytatja Lucía karakterét. A nyilatkozat erre a kérdésre is válaszol, "a Cabo történetében Azela Robinson színésznő folytatja Lucía karakterét" - jelentette be a TelevisaUnivision nyilatkozatában. A színésznő, akit hazánkban olyan melodrámákban láthattunk, mint az El manantial (Az ősforrás), a Sortilegio (Kettős játszma) vagy a Vino el amor (Mámoros szerelem), idén pedig a Los ricos también lloran és a Mujer de nadie novellákban szerepelt, hétfőn csatlakozik a szereposztáshoz, és kezdi meg a forgatást.


Megjegyzések