Más allá de ti: Rosy Ocampo új projektje a ViX+-ra

Rosy Ocampo, a sikeres Vencer-antológia producerasszonya új projektjét készíti, ezúttal a TelevisaUnivision prémium streaming platformjára, a ViX+-ra. A sorozat a Más allá de ti munkacímen fut, főszereplőit pedig Ariadne Díaz és Sebastián Rulli keltik majd életre.


Ariadne Díaz évekig távolt volt a telenovellák világától, ám most, hogy visszatért a Vencer la ausencia egyik főhősnőjeként, nem úgy tűnik, hogy ismét évekig nem látnánk, ugyanis a mexikói színésznő kelti életre a producerasszony legújabb sorozatának főhősnőjét. Történetbeli párját az a Sebastián Rulli kelti életre, akit év elején láthatott a közönség a Los ricos también lloran férfi főhőse bőrében.

A sorozat egy természetfeletti akciósorozat, mely Rosy Ocampo első projektje a ViX+-ra. "Ez egy olyan sorozat, mely modern társadalmi problémákat mutat be, és magasabb szintre emeli a drámát a természetfeletti témák tárgyalásával. Erősnek éreztem magam ahhoz, hogy egy egyedi thrillert alkossak a ViX+ hihetetlen csapatával, és úgy gondolom, hogy a kreatív megközelítésünk tetszeni fog a latin közönségnek." - mesélte a La fuerza del destino (A végzet hatalma) és a Vencer el desamor (Viharos szívek) producerasszonya.

Ariadne Díaz sötét hajszínre váltott új karaktere kedvéért

A mexikói színésznő és argentin színész mellett olyan színészek erősítik a szereposztást, mint Lisa Owen, Dominika Paleta, Patricia Reyes Spíndola, Salvador Sánchez, Arturo Ríos, Gustavo Sánchez Parra, Anna Silvetti, Nacho Tahhan és María Perroni. A napokban bejelentették, hogy megkezdték a jelenetek felvételét, a forgatások Mexikóvárosban és Baja Californiában zajlanak.

"Büszkék vagyunk erre a brilliáns sorozatra Rosy Ocampo-tól. Egy szilárd, erős dráma kombinációja természetfeletti elemekkel és egy szenvedélyes szerelmi történettel, teszi a Más allá de ti-t egy vonzó produkcióvá a teljes és változatos közönség számára." - nyilatkozta Vincenzo Gratteri, a ViX+ tartalomkészítésért felelős alelnöke.

María Perroni is részese a sorozatnak


Szinopszis

A Más allá de ti egy volt latin rendőr, Amy (Ariadne Díaz) történetét meséli el, aki kétségbeesetten harcol fia felügyeleti jogáért. Felfedezi, hogy tud beszélni a halottakkal, melyet arra használ, hogy meggyőzzön egy befolyásos politikust arról, hogy azért cserébe, hogy beszélgethessen halott feleségével, nyissa újra fia apjának ügyét, aki igazságtalanul van börtönben. Ezen folyamat közben Amy és a politikus egymásba szeretnek, melytől váratlan természetfeletti elemek jelennek meg mindkettejük életében. 


Megjegyzések