El amor invencible: miért nem lesz benne Marjorie de Sousa?

A venezuelai színésznő nevét maga a producer, Juan Osorio erősítette meg, mint legújabb telenovellája, az El amor invebcible szereposztásának része, ám a színésznő mégsem lesz részese a telenovellának, melynek főszereplőit Angelique Boyer és Danilo Carrera alakítják.


Október közepén, a Mi pecado (Az én bűnöm) és a Soltero con hijas (Derült égből apa) producere egy, a sajtónak adott nyilatkozat közben felfedte néhány színész nevét, akik részesei lesznek legújabb telenovellájának, mely jelenleg az El amor invencible munkacímen fut. Az említett nevek között volt a venezuelai színésznő, Marjorie de Sousa neve is, akit többek között a Gata salvaje (Vadmacska) és az Amores verdaderos (Rabok és szeretőktelenovellákban láthattunk.

"Úgy gondolom, hogy nagyszerű a szereposztás, benne lesz Lety Calderón, akit nagyon szeretek, 'Memo' [Guillermo] García Cantú, akit tisztelek és csodálok színészként, [...] benne lesz Daniel Elbittar, Marjorie de Sousa, Luz María Jerez… Egy szilárd és jó szereposztást alakítottunk ki, mert nyilvánvalóan ezt követeli meg a történet, melyet Pablo Ferrer, Santiago [Pineda] és Martha Jurado nagyon jól megírtak." - mesélte Osorio a hetekkel korábban adott interjúban.

Marjorie de Sousa

A meglepetés azonban nagy volt a rajongók számára, amikor a novella szereposztása nemrég összegyűlt az előkészületek megkezdése alkalmából, Marjorie pedig sehol sem volt. Hiányának magyarázata is volt: a színésznő végül nem lesz részese a szereposztásnak. Sokan kezdték kérdezni az okokat, a People en español pedig felkereste a színésznőt, aki elmesélte, mi is történt.

"Szívből köszönöm Juan Osorio-nak, hogy ismét meghívott, hogy vele dolgozzak, sajnos az időpontok nem egyeztek, hogy ez összejöjjön, mivel én akkor fejeztem be az El Conde forgatásait." - magyarázta. "Volt lehetőségem a produkciójával dolgozni, és tudom, hogy ez a történet nagy siker lesz, a legjobbakat kívánom, Isten idői tökéletesek, és minden bizonnyal ismét összefutunk egy közeli jövőben. Megosztom Önökkel a következő projektet, melyben részt veszek, több mint hálás vagyok a közönség szeretetéért és preferenciájáért." - nyilatkozta.


Megjegyzések