El amor invencible: az első képek az előkészületekről

Angelique Boyer hamarosan visszatér a TelevisaUnivision stúdióiba, ugyanis heteken belül megkezdi Juan Osorio legújabb telenovellája, az El amor invencible forgatásait, melynek főhősnőjét kelti életre Danilo Carrera és Daniel Elbittar oldalán. A produkció már megkezdte az előkészületeket, itt is az első fénykép.


Elisa, Teresa, Lucía, Monserrat vagy Renata... néhány név, melyet Angelique Boyer viselt már korábbi telenovellái főhősnőjeként. Most újabb névvel bővül a lista, a francia származású színésznő ezúttal Leona Bravo lesz, méghozzá az El amor invencible munkacímen futó telenovellában, melyet Juan Osorio, a Mi pecado (Az én bűnöm) és a Soltero con hijas (Derült égből apa) producere készít.

A színésznő számára hétfőn jeles nap volt, ugyanis megkezdték a novella előkészületeit, melyet nem kételkedett megosztani közösségi oldalán az alábbi képekkel társítva, mellyel felfedte, hogyan fog kinézni karaktere a legújabb melodrámában. "Ma egy nagyszerű nap volt, megkezdtük ezt a történetet, mely rabul ejtett." - írta a fotók mellé.


"Köszönöm, Juan Osorio [producer], amiért megkaptam Leona Bravo-t, és ezért a szereposztásért." - folytatta a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca) főhősnője, aki Daniel Elbittar társaságában látható a képeken, aki pedig a történet antagonistáját kelti életre.

A színésznő napokkal korábban a Televisa Espectáculos-nak mesélte el, hogy "ideges" az új projekt kezdésétől, mely egy új kihívást jelent karrierjében. "Ideges vagyok, megkezdem ezt a projektet, és az igazság az, hogy olyan ideges vagyok, mint az első éveimben." - nyilatkozta Angelique. "Emellett nagyon eltökélt vagyok, pihenés után térek vissza még több kedvvel a hosszú forgatási napokhoz." - mesélte.


Juan Osorio legújabb projektjének forgatásai november 7-én kezdődnek meg, a mindössze 70 részesre tervezett novella egy portugál telenovella, a Mal salgado feldolgozása lesz, melynek történetéről korábban már írtunk, akárcsak a nagyszerű szereposztásról, melynek részese Leticia Calderón, Juan Soler, Guillermo García Cantú, Arcelia Ramírez, Luz María Jerez, Marjorie de Sousa, Santiago Emiliano, Abril Michel, Isabella Tena, Karla Gaytan, Victor González, Alejandra Ambrosi, Emiliano González és Ana Tena.


A főhősnő és a főgonosz első hivatalos képei mellett pedig megosztottak egy képet, melyen több színész is látszódik, aki részese a novella szereposztásának, köztük Leticia Calderón, Guillermo García Cantú és Víctor González, illetve egy színésznő, akinek részvételét csak nemrég erősítették meg.




Visszatér

Aki szintén csatlakozik a telenovella szereposztásához, az Marlene Favela, aki a tavalyi La desalmada nagy sikere után tér vissza Las Estrellas képernyőire. A mexikói színésznő karaktere Columba Villareal lesz, az antagonistát alakító Daniel Elbittar felesége, aki szintén a telenovella egyik főgonosza lesz, és akivel így ismét együtt dolgoznak a La desalmada után. A színészek nemrég megosztották első közös fotójukat is az előkészületek közben.

Marlene Favela és Daniel Elbittar egy házaspárt alakítanak

Így fog kinézni Marlene Favela a telenovellában

"Köszönetet mondok Juan-nak [a producernek] a lehetőségért, melyek kaptam azzal, hogy életre kelthetem ezt a karaktert, akit biztos vagyok benne, hogy imádni fognak, mert az összes pozitív energiámat, az összes kedvemet, tehetségemet beleteszem, ahogyan minden projektben." - nyilatkozta. "De ez a projekt nagyon izgatottá tesz a sok változás miatt. A változások mindig nagyon fontosak és szükségesek, különösképp a mi életünkben mint színészek."

Mit gondoltok az első képekről? Kinek hozták meg a kedvét a sorozathoz? Ki várja már?


UPDATE: Anette Michel és Marjorie de Sousa mégsem lesznek részesei a szereposztásnak. melyet tegnap este fedett fel a Noveleando hírportál. Az okokat egyelőre nem lehet tudni.

Megjegyzések

  1. Marjorie nem lesz benne a sorozatban sajnos :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, reggel olvastam én is, ahogyan Anette Michel sem lesz benne.

      Törlés
    2. De ettől eltekintve is marha jó a szereposztás

      Törlés
    3. Így van, jelenleg ez a novella hoz lázba legjobban, kíváncsian várom, milyen lesz.

      Törlés

Megjegyzés küldése