Cabo: a novella főcíme

A telenovellák meghatározó eleme a minden egyes részt felvezető főcím, és nincs ez másképp a Cabo esetében sem, mely hétfőn startolt el a mexikói Las Estrellas műsorán Bárbara de Regil és Matías Novoa főszereplésével.


José Alberto Castro múlt héten bemutatta legújabb telenovelláját a sajtónak, melynek szereposztását Eva Cedeño, Diego Amozurrutia, Rebecca Jones, Rafael Inclán, Mar Contreras, Roberto Ballesteros, Fabiola Campomanes, María Chacón, Arlette Pacheco, Raúl Coronado, Carlos Athié, Bárbara Torres, Gonzalo Vega Jr., Markin López, Sofía Rivera Torres és Lorena Sevilla is erősítik. Először ott volt látható a novella főcíme, melyet ti is megnézhettek az alábbi videóban.


A főcím alatt hallható dalt Melissa Robles adja elő, a címe pedig , azaz Te. Mivel a dalt külön a telenovellához készítették, így a teljes számot még sehol sem lehet meghallgatni, de reméljük heteken belül kiadják, nem úgy, mint a La madrastra esetében. Ti mit gondoltok a főcímről? Kinek tetszett meg a dal?


Megjegyzések

  1. Szerintem túl lassú a zene a videó vágóképeihez képest, de a táj az csodálatos!

    VálaszTörlés
  2. Melissa Robles a Matisse együttes énekesnője, szóval az nem a neve része. A dal szerintem kellemes, és érdekesség, hogy Diego Amozurrutia, a főgonosz írta. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése