Cabo: bemutatkoznak a karakterek

Folytatva a Bárbara de Regil és Matías Novoa főszereplésével készült Cabo megismerését, a hivatalos prezentáció és a történet megismerése után az alábbi posztból a telenovella karaktereit ismerhetitek meg. José Alberto Castro legújabb telenovellájának karakterei egy rövid személyleírás segítségével mutatkoznak be a folytatásban.


Bárbara de Regil – Sofía Chávez

Szép, egyszerű és jószívű lány. La Paz kikötőjében, egy büfében dolgozik. Őszinte, elkötelezett, édes, de határozott természetű. Édesanyja halála óta, Sofía lett a család támasza, és mindent megtesz értük. Amiért olyan sokat dolgozik, nem engedte meg magának, hogy szerelmes legyen, amíg meg nem ismeri Eduardo-t, aki becsapja, Alejandro-nak, mostohatestvérének kiadva magát. Beleszeret az állítólagos egyszerűsége és kedvessége miatt, és nem is sejti, hogy egy szörnyű tervhez használja fel.



Matías Novoa – Alejandro Noriega

Vonzó, intelligens férfi, vállalkozó, jó érzékkel az üzletekhez. Egy cégcsoport tulajdonosa, melyhez milliókat érő vállalatok tartoznak. Keményen dolgozott ahhoz, hogy elérjen oda, ahol van, és mindig keresi, hogyan nőhetne még jobban birodalma. Nemeslelkű, ám mivel csak a munkának szenteli magát, második helyre került szerelmi élete, habár rengeteg nő áll készen, hogy meghódítsa szívét.



Diego Amozurrutia – Diego Torres

Ambiciózus, kemény természetű, gonosz férfi, aki képes bármire, hogy elérje azt, amit akar. Irigyli mostohatestvérét, Alejandro-t, mert úgy gondolja, hogy nem érdemli meg mindazt, amije van. Képmutató, cinikus, a jó gyerek álarca mögé bújik, habár valójában az egyedüli, amit akar, az tönkretenni Alejandro-t, hogy minden az övé legyen, ami szerinte megilleti.




Eva Cedeño – Isabela Escalante

Gyönyörű, elegáns, ravasz és erős természetű. Társasági fiatal nő, egy butique hotel tulajdonosa Cabo-n. Felszínes és nagyon büszke. Kapcsolatban van Alejandro-val, de nem sikerült elérnie, hogy megállapodjon. Ambíciója hozzámenni Alejandro-hoz, és a Noriega-család részesévé válni.



Rebecca Jones – Lucía Alarcón vda. de Noriega

Társasági hölgy, kifinomult, előkelő, elegáns, intelligens és védelmező. Eduardo édesanyja és Alejandro és Vanessa mostohaanyja. Nagy szíve van, kiskoruk óta vigyázott Alejandro-ra és Vanessára, emiatt úgy szereti őket, mintha a valódi édesanyjuk lenne. Számára a család a legfontosabb. Nagy gyengesége vér szerinti fia, Eduardo, akit védtelennek és tehetetlennek érez, ezért bármilyen igazságtalanság ellen meg akarja védeni.

Sergio Klainer – Hugo Reyes

Hűséges, szolgálatkész és tanult ember. Komornyikként dolgozik a Noriega-házban. Jó kapcsolata van az egész családdal, és mindig igyekszik segítséget nyújtani, például bölcs tanácsaival. Jó kapcsolatot alakít ki Sofíával, akinek azt tanácsolja, hogy nézzen szembe a Noriega-családdal kapcsolatos problémákkal. 



Mar Contreras – Vanessa Noriega

Alejandro testvére, Ernesto felesége és Isabela legjobb barátnője. Gyönyörű, jó családból származó, hiú és egy kissé arrogáns nő. A vállalatnál dolgozik, melynek Alejandro és ő a tulajdonosaik, habár valójában kevés dolgot tesz, és minden felelősséget Alejandro-ra hagy. Kapcsolata Ernesto-val egyre hidegebb, az állandó kétellyel él, hogy folytassa ezt a távoli és üres életet vagy hagyja el, és kezdjen valami mást az életével.




Felicia Mercado – Jimena Manrique

Isabela és Karen édesanyja. Társasági hölgy, aki aggódik amiatt, amit az emberek mondanak, alkalmanként uralkodó természetű. Lucía legjobb barátnője, és számára nagyon fontos, hogy Alejandro feleségül vegye Isabela-t, hogy a családok egyesüljenek. Amikor úgy érzi, hogy bántják a lányait, bármire képes.



Carlos Athié – Ernesto Castillo

Vanessa férje. Jóképű, opportunista és élősködő. Érdekből vette el Vanessát. Dicsekszik vele, hogy nagy hatalma van a cégnél, valójában csak egy szimbolikus állása van, keveset vagy inkább semmit sem tesz. Projektjei mindig kudarcra vannak ítélve, ezért Vanessa döntésképtelensége kapcsolatukról félelmet keltenek benne.

Raúl Coronado – Alan Ortega

Alejandro legjobb barátja. Vonzó, szolgálatkész, visszafogott férfi, aki hűséges Alejandro-hoz és a családjához. Gyanítja Eduardo sötét jellemét, és kezdetben Sofíában sem bízik. Mindig azt nézi, ami legjobb Alejandro-nak és a társaságnak. Beleszeret Blanquita-ba.

Christian de la Campa – Max Rivas

Jóhírű vállalati tanácsadó, nagyszerű természettel és személyiséggel. Tudja, hogy jóképű és intelligens, emiatt nagyon magabiztos. Élete kereszteződik Vanessáéval, amikor felveszi egy projekthez tanácsadóként, ám miután több időt töltenek együtt, elkezdenek érzések kialakulni bennük a másikuk iránt, mely megingatja Vanessa házasságát.




María Chacón – Rebeca Chávez

Sofía húga. Szép, nyughatatlan és ambiciózus lány. Szereti a könnyen megszerzett dolgokat, és utál a büfében dolgozni, mivel biztos benne, hogy többet érdemel. Az az álma, hogy talál egy gazdag férfit, aki megmenti ebből a szituációból. Nem olyan optimista és határozott, mint a testvére, és habár nagyon szereti, gyakran veszekszenek, mert másképp látják az életet.

Markin López – Álvaro Ruiz

Eduardo jobbkeze. Érdekember és hazug. Pénzért bármit képes megtenni. Rebeca-ban időtöltést lát, és nem kételkedik abban, hogy meghódítsa. Hűséges Eduardo-hoz, és kissé fél is tőle.

Mit gondoltok a karakterekről? Van már kedvencetek?


Megjegyzések