Válaszutak: ma premier!

Ma startol a TV2 műsorán az Amor dividido (Válaszutak), Eva Cedeño és Gabriel Soto főszereplésével, ahol a pénteken befejeződött Café con aroma de mujer-t (A szerelem aromája) váltja.


Az Angelli Nesma visszatérését jelentő melodrámáról minden fontos információt elolvashattok az oldalon, ma pedig el is startol hazánkban a telenovella, melynek szereposztását Andrés Palacios, Irina Baeva, Arturo Peniche, José Elías Moreno, Gaby Rivero, Eugenia Cauduro, Elsa Ortiz, Pedro Moreno, Ramiro Fumazoni, Jessica Más, Lisardo, Marco Méndez, Pedro Sicard, Lambda García, Federico Ayos, Laura Vignatti és Iker García erősítik.

Az első részt ma 14:35-kor nézhetitek meg a TV2 műsorán, ám érdemes hamarabb odakapcsolni, mivel gyakran hamarabb kezdik, így az ember lemarad az első percekről. A folytatást pedig minden hétköznap ugyanebben az időpontban, 14:35-től láthatjátok.


A 107 részes telenovella az oldalon is elérhető lesz, a részek HD 720p felbontásban lesznek elérhetőek a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva. Decemberig a hétköznap vetített részek hétvégén kerülnek feltöltésre az oldalra.

Emellett szívesen olvassuk a véleményeteket a telenovella első részéről. Kinek hogy tetszett az első rész? Ki fogja tovább nézni? Ajánljátok másoknak is?


Megjegyzések