Szerelmes álmodozók: Michelle Vieth karaktere bőrébe bújt, 24 év után is ugyanúgy fest

Michelle Vieth egyike volt az Emilio Larrosa kezei között készült juvenil-telenovella, a Soñadoras (Soñadoras – Szerelmes álmodozók) főhősnői négyesének. A mexikói színésznő 24 év után ismét a szerethető karaktere bőrébe bújt.


A Televisa évekig készített fiataloknak szóló, úgynevezett juvenil sorozatokat, melyek között olyan sikerek készültek, mint a Rebelde, az Amigas y rivales (Szeretők és riválisok), illetve a Soñadoras (Soñadoras – Szerelmes álmodozók). Az egyik főhősnője ezeknek a feledhetetlen történeteknek, melyek egy egész generációt meghatároztak, nem más volt, mint Michelle Vieth, aki a 90-es évek végén Aracely Arámbula, Angélica Vale és Laisha Wilkins mellett az utóbb említett telenovella főhősnői négyesét alakították.

A mexikói színésznő, aki olyan telenovellákban szerepelt később, mint a La madrastra (A mostoha) vagy a Cuidado con el ángel (Árva angyal), elrabolta a közönség szívét Lucía bőrében, egy szeretetteljes karakterében, aki még két évtizeddel később is él a közönség emlékezetében.


Kihasználva, hogy Latin-Amerika számos országaiban jelenleg ismétlik a telenovellát a Tlnovelas csatornán, a mexikói színésznő meglepetésszerűen ismét Lucía bőrébe bújt pár óráig, melyet a rajongóival is megosztott a közösségi oldalán.

24 évvel később, a színésznő ismét beöltözött ennek az ikonikus karakternek, mely válaszvonalat jelentett karrierjében, rajongói pedig tátott szájjal maradtak. Az alábbi videóban ti is megnézhetitek Lucía-t akkor és most.


"Lucía ugyanúgy néz ki" - szólt hozzá egyből egy rajongó, miután meglátta beöltözve.

"Ugyanolyan vagy, mint 24 éve" - olvasható a több száz hozzászólás között a publikáció alatt.

"Hihetetlen, rajtad nem látszik meg az idő" - írta egy másik rajongó látván a színésznő videóját.

Ti mit gondoltok róla? Ki szerette Lucía karakterét a Soñadoras-ban?


Megjegyzések