Sarokba szorítva: ki lett volna eredetileg Marfil és Déborah?

A Venevision és a Fonovideo Miamiban forgatott közös telenovellái közül talán az Acorralada (Sarokba szorítva) az egyik legkedveltebb a közönség részéről, melynek főszereplőit Alejandra Lazcano és David Zepeda alakították. A történet írója a napokban fedte fel közösségi oldalán, ki az a színésznő, aki eredetileg életre keltette volna a történet főgonoszát.


Vagyis inkább főgonoszait, ugyanis ikrek voltak. Ahogyan azt ma tudjuk, Maritza Rodríguez, azaz Sarah Mintz, ahogyan ma hívják, keltette életre a történetben szereplő ikerpárt. Más telenovellákban szereplő ikrekkel ellentétben a kolumbiai színésznő nem egy jó és egy gonosz karaktert keltett életre, hanem egy gonosz és egy még gonoszabb karaktert, név szerint ők voltak Marfil és Déborah.

Marfil nyugodtabb, higgadtabb típusú főgonosz volt, akinek helyét – miután kómába esett – átveszi ikertestvére, Déborah, aki hisztérikusabb és őrültebb gonosz volt. A napokban azonban kiderült, hogy ezt a két karaktert eredetileg másik színésznő keltette volna életre; fedte fel közösségi oldalán Alberto Gómez, a történet írója.

Martha Julia a Szerelempárlatban

Eredetileg ugyanis Martha Julia keltette volna életre az ikerpárt, ismerte jól a két karaktert, az író elmondásai szerint még a szerződést is aláírták, azonban a mexikói színésznő, akit a La madrastra-ban (A mostoha) és a Corona de lágrimas-ban (Könnyek királynője) is láthattunk sosem érkezett meg a forgatásokra. Az író elmesélte, hogy egy hetet vártak rá, addig keresték, ám nem sikerült elérniük, így történt, hogy kerestek egy másik színésznő; Sarah pedig készen állt Miamiba utazni, hogy leforgassa a telenovellát.

Az író, aki a Gata salvaje (Vadmacska) és a Rebeca (Rebeca) készítője is, elmondta, hogy a színésznő végül jelentkezett, és elmondta a verzióját arról, hogy miért nem érkezett meg sosem a forgatásokra. Azonban valószínűleg meggondolta magát, amikor lehetőséget kapott, hogy életre keltse Nicandro Díaz akkori telenovellája, a Destilando amor (Szerelempárlat) főgonoszát. A színésznő számára valószínűleg jobb választás volt a Televisa produkciója, mellyel nagyobn közönséghez érhetett el, később pedig több televisás produkcióban tűnt fel, jelenleg pedig a La madrastra új verziójában szerepel.

Ti mit gondoltok az esetről? Szerintetek Martha Julia jobban alakította volna az ikreket vagy Sarah Mintz volt a jobb választás?


Megjegyzések

  1. Véleményem szerint, Maritza Rodrigueznél jobban senki sem alakíthatta ezt az ördögi ikerpárt. A venevision készítette a sorozatot, viszont a fono video nincs feltüntetve sehol, ekkorra már a cég megszűnhetett, de Miamiban játszódik, ahogyan is írtad.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése