El señor de los cielos 8: felfedték a nyolcadik évad szereposztását

Már forgatják Mexikóban a Telemundo leghosszabb sorozatának folytatását; az El señor de los cielos 3 év után tér vissza, már a nyolcadik évadával, melyben visszatér a címszereplő, Rafael Amaya is. A floridai székhelyű tévétársaság a forgatások megkezdésének alkalmával felfedte a nyolcadik évad szereposztását, akiket ti is megismerhettek az alábbiakban.


Mindenki azt hitte, hogy meghalt, de nem. Aurelio Casillas életben van, jobban, mint valaha, és készen áll visszaszerezni a hatalmat az El señor de los cielos nyolcadik évadában, melynek forgatásait a héten kezdték meg Mexikóban Rafael Amaya várva várt visszatérésével.

A tévétársaság kedden felfedte a szereposztást, akik elkísérik a mexikói színészt az új évadban, melyben a híres drogkereskedő egyezséget köt korábbi évadokból ismert társaival, miközben új szerelmekkel néz szembe, kiderítve családi rejtélyeket, és ismét kockáztatva az életét a bosszú nevében.


"Különösen büszkék vagyunk erre a projektre, mely az első készülő produkció a Telemundo Global Studios legújabb mexikói stúdiójában." - nyilatkozta Karen Barroeta, a Telemundo Global Studios gyártásért és fejlesztésért felelős alelnöke. "Ahogyan az El señor de los cielos milliónyi rajongója, nagyon izgatottak vagyunk Rafa visszatérésétől, akit egy elsőosztályú szereposztás vesz körül. Hét izgalmas évad [készült már], ez a nyolcadik évad pedig azzal a céllal készül, hogy a közönség ismét élvezze ezt a túláradó drámát, tele izgalommal és akcióval, mint még soha."


Akik visszatérnek

Az El señor de los cielos 8-ban korábbi emblematikus karakterek is láthatóak lesznek, mint Carmen Aub (Rutila Casillas), Iván Arana (Ismael Casillas), Isabella Castillo (Diana Ahumada), Alejandro López (Súper Javi), Lisa Owen (doña Alba), Robison Díaz (El Cabo), Maricela González (La Felina), Karla Carrillo (Corina Saldaña), Thalí García (Bere Ahumada), Alan Slim (Jaime), Karen Sandoval (Laura), Denia Agalianou (Dalila), Carlos Corona (Alfaro), Daniel Martínez (Colón), Elsy Reyes (Carla Uzcátegui), José Sedek (Bernardo Castillo), Roberto Escobar (Valdés), Wendy de los Cobos (Tata Guerra), Daniel Martínez Campos (Arístides) és Renata Manterola (Luzma).

Rafael Amaya visszatér ikonikus karakterével a szuperszéria nyolcadik évadában


Isabella Castillo ismét Diana Ahumada bőrébe bújik az El señor de los cielos-ban


Carmen Aub folytatja karakterét, Rutila Casillas-t az El señor de los cielos folyatatásában


Iván Arana ismét Ismael Casillas lesz az  El señor de los cielos-ban


Az új szereplők

A szuperszéria szereposztása új karakterek érkezésével erősödik, köztük azzal a karakterrel, akit a mexikói színésznő, África Zavala kelt életre, aki ezzel a produkcióval fog debütálni a Telemundo képernyőin, miután két évtizede a Televisa sikerprodukcióiban szerepel, mint például a Corona de lágrimas (Könnyek királynője).

África Zavala a Telemundo képernyőin debütál, az El señor de los cielos szereposztását erősítve

A kubai Rubén Cortada és a kolumbiai Yuri Vargas is csatlakoznak a nyolcadik évad szereposztásához új karakterekkel, akiknek fontos szerepe lesz a történet folytatásában.

Rubén Cortada is csatlakozik a nyolcadik évadhoz

További színészek, akik szintén belépnek a Telemundo szuperszériája univerzumába: Jorge Cárdenas, Brenda Hanst és Mimi Morales.


Már forog

A Mexikóban és a Karib-szigeteken készülő nyolcadik évad forgatásai már megkezdődtek, Juan Carlos Valdivia, Conrado Martínez, Mauricio Meneses és Bernardo Mota rendezik az évadot, a vezető producerek pedig Karen Barroeta, Ximena Cantuarias és Harold Sánchez lesznek. "Az egek ura" hamarosan visszatér...


Megjegyzések