Cabo: itt az első promó

Közeleg José Alberto Castro legújabb telenovellája, a Cabo premierje Mexikóban, a Bárbara de Regil és Matías Novoa főszereplésével készülő novellához pedig már ki is adták az első promót.

"Kívánni a testtel, szeretni a lélekkel" - olvasható a promóciós videóban

Először Tú o nadie (1985) volt, aztán Acapulco, cuerpo y alma (1995), majd Sortilegio (Kettős játszma) (2009), most pedig Cabo címen érkezik a történet új verziója. A sikeres történet, melynek főhősnőjét Lucía Méndez alakította három évtizeddel ezelőtt, s melynek főszereplőit Jacky Bracamontes és William Levy keltették életre 2009-ben, most új köntösben tér vissza a mexikói képernyőkre, méghozzá José Alberto Castro munkájaként, aki tavaly rekordokat döntött nézettség terén a La Desalmada-val.

A melodráma, melyet hosszú hetek óta forgatnak Mexikóban, Bárbara de Regil debütálását jelenti a TelevisaUnivision-nál, párját pedig a La herencia-ban nemrég látott Matías Novoa alakítja. Amikor éppen egy hónap van már csak hátra a mexikói premierig, hétvégén kiadták az első kedvcsinálót a történethez, melynek antagonistáját Diego Amozurrutia alakítja.


"A szerelem ismeri az árulásokat és a szenvedélyeket" - hallható a narrátor szájából az első promóban, melyet a fenti videóban láthattok, s melyben felfedik a telenovella első képkockáit. Egyike azoknak, akik megosztották az első kedvcsinálót, Matías Novoa volt, aki azt írta mellé: "Újabb kaland kezdődik."

A telenovellában, mely a hazánkban is vetített Sortilegio (Kettős játszma) újabb verziója, szintén részt vesz Rebecca Jones, Eva Cedeño, Sergio Klainer, Rafael Inclán, Arlette Pacheco, Mar Contreras, Raúl Coronado, Bárbara Torres, Gonzalo Vega Jr. és María Chacón is. A mexikói premier október 24-én lesz a Las Estellas-on, ahol a jelenleg futó La madrastra-t váltja.

Mit gondoltok az első promóról? Ki kapott kedvet a novellához?


Megjegyzések