A szerelem aromája: William Levy mérlege a novelláról

A kubai színész őszinte vallomásokat tett a Café con aroma de mujer-ről (A szerelem aromája), melynek főhősét, Sebastián Vallejo-t keltette életre Laura Londoño és Carmen Villalobos oldalán, akik a férfi szerelméért harcoltak a fikcióban.


A mérleg, melyet William Levy készített a Kolumbiában készült telenovellában való részvételéről nem is lehetne ennél pozitívabb.

"Nagyon jó élmény volt, sosem dolgoztam korábban Kolumbiában, úgyhogy ott lenni kolumbiaiakkal, megosztani velük dolgokat, a produkcióik... valami új volt, igazság szerint, de izgalmas [volt]. Nagyon jól éreztem magam. Nagyon szép történet volt, nagyon jól megírva." - fejezte ki érzéseit a telenovella befejeztével a kubai színész az En casa con Telemundo című műsorban adott interjújában.

"Néha az emberek össze akarják hasonlítani az újat a régivel, de lehetetlen összehasonlítani, mert különböző időkről és korszakokról van szó, úgyhogy úgy gondolom, hogy az írók és a rendezők, illetve a teljes színészgárda jó munkát végzett azzal, hogy megpróbált valami újat és különbözőt adni a nézőknek." - tette hozzá.


A Cuidado con el ángel (Árva angyal) és a Sortilegio (Kettős játszma) főszereplője azonban bevallotta, hogy sokat kellett harcolnia, mint ember és mint színész, hogy életre tudja kelteni Sebastián Vallejo-t, ugyanis "kissé nehéz megérteni a karaktert".

"Sebastián egy olyan karakter volt, akivel igazság szerint a kezdetektől fogva harcolnom kellett emberileg és színészként is, számos értelemben, mert egy olyan karakter volt, akit nekem személy szerint nehéz volt megértenem." - vallotta be a kubai színész egy másik interjúban.


"De hát, nos, úgy gondolom, hogy a közönség is látta [ezt]. Az igazság az, hogy kicsit bonyolult volt, és úgy gondolom, hogy ezek a döntések, amiket az életében hozott, vitték oda, hogy ennyire bonyolódjanak a dolgok, úgyhogy Istennek hála, ahogyan hamarosan elérkezünk a fináléhoz, minden a helyére kerül, ahogyan azt a közönség is szeretné." - nyilatkozta korábban.

Ti mit gondoltok William alakításáról a novellában? És mit gondoltok Sebastián-ról?


Megjegyzések