A szerelem aromája: ma befejeződik

Mai ismét egy telenovellás eseményt jelez a naptárunk, mégpedig azért, mert befejeződik hazánkban az RCN és a Telemundo koprodukciójaként készült Café con aroma de mujer (A szerelem aromája), melynek főszereplőit Laura Londoño, William Levy és Carmen Villalobos alakítják.


A 2021-ben készült kolumbiai telenovellát május 24-én tűzte műsorára a TV2, ahol a Si nos dejan-t (Alicia új élete) váltotta. Ma pedig végéhez is ért a Fernando Gaitán eredetijén alapuló feldolgozás; az utolsó részt ma 14:35-től láthatjátok a TV2 műsorán. Hétfőtől pedig egy új mexikói telenovella veszi át a helyét, az Amor dividido (Válaszutak), mely ugyanebben az időpontban lesz látható.


Ma estig az oldalra is felkerülnek a befejező részek, így már teljes egészében elérhető lesz a novella összes része. Aki pedig szívesen olvasna még a telenovelláról, ide kattintva találja meg az összes posztot, mely az oldalon született róla. Végül, de nem utolsó sorban pedig szívesen olvassuk a véleményeteket a telenovelláról. Ki az, aki követte a hazai vetítést? Mi a véleményetek a novelláról?


Megjegyzések