A szerelem aromája: Laura Londoño boldog a végeredménytől

Laura Londoño búcsút intett Gaviota-nak a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) befejeztével, mely pénteken ért véget hazánkban, s melynek főhősnőjét alakította a kolumbiai színésznő. A forgatások befejeztével örömteli módon búcsúzott el karakterétől, melyről bővebben az alábbi posztban olvashattok.


Margarita Rosa de Fransisco, Silvia Navarro és Angélica Rivera után Laura Londoño is a bőrébe bújt Fernando Gaitán klasszikus történetének főhősnőjébe a legújabb, modernizált változatban, ahol egy erős és független Gaviota-t láthattunk, aki képes szembenézni mindennel. 

Órákkal a forgatások befejezése előtt, a sorozat főhősnője elbúcsúzott karakterétől, akit közel 8 hónapon keresztül alakított. "Ma lezárul egy ciklus, befejezzük A szerelem aromája forgatásait. Ez egy nagyon fontos projekt volt mindannyiunknak, akik részt vettünk benne; fontos a kihívás miatt, amit jelentett, amiatt, hogy egy pandémia kellős közepén kellett leforgatnunk, a karakterek miatt, mert énekelnem kellett, aminek nagyon örültem, de egyúttal kicsit meg is ijesztetett, a nagyszerű színészgárda miatt... Mindenért hálásak [vagyunk] és látván a fogadtatást, amit Önöktől kapunk, boldogan zárjuk le [ezt a projektet], tudván, hogy megérte minden erőfeszítésünk, azért, mert tanultunk és fejlődtünk, és jobb emberek is lettünk." - írta közösségi oldalán a kolumbiai színésznő.


"Végtelen köszönet Önöknek, amiért szeretik ezeket a karaktereket, ezt a történetet, köszönet az RCN-nek, hogy ránk bízták ezt az ékszert, hogy újra csillogjon, és köszönet a Telemundo-nak, hogy elviszi az egész világba, köszönet az egész csapatnak, amiért azt érzem, hogy egy csapatban voltam. Szeretlek titeket." - fejezte be a 33 éves színésznő, aki a telenovella betétdalait is énekelte.

Ti mit gondoltok Laura alakításáról? Kinek tetszett ez a modernebb Gaviota?


Megjegyzések