Mi secreto: második promó és poszter

A napokban osztottuk meg veletek Carlos Moreno készülő telenovellájának első promóját, ma pedig el is hoztuk a Macarena García, Diego Klein, Isidora Vives és Andrés Baida főszereplésével készülő telenovella következő kedvcsinálóját, valamint a hivatalos posztert is.

Macarena García és Diego Klein, a történet főhősei

Egy tragédia szövi át Valeria (Macarena García) és Natalia (Isidora Vives) sorsát, akik testvérekké váltak, miután családjaik elhagyták őket. Miután egy szörnyű balesetet szenvednek, és Natalia meghal, Valeria átveszi a helyét a családjában, ahol megismeri a szerelmet, ám azzal nem számolt, hogy Natalia valójában nem is halt meg, ahogy azt hiszi... Röviden erről szól a Mi secreto, mely az 1974-es Ha llegado una intrusa új verziója, mely alaptörténetében hasonlónak tűnhet a hazánkban is vetített Perla történetével. Az alábbi videóban meg is tekinthetitek a második kedvcsinálót a telenovellához.


Carlos Moreno ismét egy újabb melodrámával tér vissza a mexikói Las Estrellas műsorára, ezúttal az Ha llegado una intrusa új verziójával. Habár megtartja az eredeti eszenciáját, a Mi secreto-t a jelenbe adaptálták a producer már bejáratott írőnői, Martha Carrillo és Cristina García, mely egy igazi kihívást jelentett nekik. "Ma már nem olyan könnyű átvenni valaki személyazonosságát. 50 évvel ezelőtt majdnem, majdnem annyi volt, hogy megérkeztél, és azt mondtad, 'én a másik személy vagyok'. Ez esetben létezik a technológia, egy új világba kell adaptálnunk [a történetet], és ez egy igazi kihívás volt." - nyilatkozta Martha Carrillo.



A telenovella szereposztását Karyme Lozano, Arturo Peniche és Claudia Ramírez is erősítik, az eddig kiadott két hivatalos posztert pedig a fenti képeken láthatjátok. Carlos Moreno legújabb melodrámája szeptember 12-én érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára, ahol a jelenleg futó Corazón guerrero-t váltja a 16:30-as sávban. Mit gondoltok a sorozatról? Kinek keltették fel érdeklődését a promók?


Megjegyzések