Corona de lágrimas 2: hivatalosan is bemutatták a telenovella folytatását

"Egy anya bármire képes gyermekeiért, Refugio pedig ismét bemutatja ezt a Corona de lágrimas 2-ben." - olvasható a hivatalos közösségi oldalán a telenovellának, melyet José Alberto Castro készített a TelevisaUnivision-nak, s mely ma startol el Mexikóban. Múlt hét pénteken bemutatták a sajtó munkatársainak a Victoria Ruffo főszereplésével készült telenovellát, melyről minden fontos információt megosztunk veletek.


"Egy történetet létrehozni, ahol a főhősnőnk élete és összes konfliktusa a családjából, a gyerekeiből fakad, ez számomra egy nagyszerű projekt volt, amit feldolgoztunk. És elértük, nagyon jól meg tudtuk csinálni 2012-ben, amit összehoztunk együtt, amilyen csapatot összehoztunk, amit elértünk a nézettségben, amit bemutathattunk, úgy gondolom, hogy az valami csodás volt. Nagyon szép volt, és megvolt ez a lehetőségünk, hogy az embereknek ajánljuk. Visszatérni, újra összehozni ezt a csapatot, technikai csapatot, színészeket, ez volt az első kihívásom. És a legfontosabb az volt, hogy kialakíthassuk ismét a történetet, hogy megalkossuk ezt a második etapot Jesús Calzada-val, aki adaptálta 10 évvel ezelőtt; összehozni és elképzelni, milyen is lenne a Chavero-család élete 10 évvel később. Remélem, hogy hétfőtől kezdve sikerül beteljesítenünk ezt a célunkat, és beteljesíthetjük azt, amit a közönség képelt el 10 évvel később."


"Számomra a pillanat, mikor elkezdtünk dolgozni rajta, szintén nagyon mágikus volt és szórakoztató, ismét látni stúdiók, a színészek, a ruhák, a helyek... Egy nagyon különleges érzés volt, ami szintén észrevehető volt a színészekben és azokban az emberekben, akik velünk voltak ebben a második évadban. Olyan volt, mintha újra találkoztunk volna egy múltbéli dologgal, amit nem éreztünk, hogy elhagyott volna minket. Csodálatos volt ismét egy olyan stúdióban dolgozni, mint a 15-ös stúdió, a 14-es egység, akik sokat segítettek nekünk, nem fáradok bele, hogy azt mondjam, hogy a legjobb technikusok a mexikóiak, és úgy gondolom, hogy akik a Televisánál vannak, ők egyediek. Nélkülük nem sikerült volna." - köszönte meg a producer. "Mindez egy nagy erőfeszítés volt a Televisa részéről, mind a szereposztás, mind a kreatív csapat újbóli megalakítása, ahogy az egész szolgáltatói területé, akik kitettek magukért, és létrehozták azt a csodás szomszédságot, ahol 10 éve dolgoztunk. Újra ott dolgozni, újra létrehozni az öltözeteket, folytatást adni az életben a karaktereknek, hogy hogyan néznek ki ma. Számomra ez mágikus volt." - tette hozzá.


"Nagy szerencse volt, hogy ismét összehozhattuk őket, ugyanis ez egy olyan projekt volt, ahol nagyszerű barátságok, egy igazi család alakult ki. Már egy ideje szeretnénk ezt megtenni, eltelt 10 év, hogy ezt elérhessük. Amikor zöld utat kaptam, azt mondtam magamnak 'remélem még élnek' (nevetnek)" - viccelődött José Alberto Castro, aki 10 év után elkészítette a hazánkban is bemutatott Corona de lágrimas (Könnyek királynője) folytatását.

"Sok meghatározó karakter van a karrieremben, de ez sosem történt még meg, hogy 10 évvel később folytatást készítenek egy novellához, egy második évadot, ez az első alkalom, hogy ez velem megtörténik, és hogy mindannyian itt lehetünk, az összes karakter. Vannak, akik nem lehetnek [részesei], de [szinte] mind itt vagyunk." - mesélte a történet főhősnőjét alakító Victoria Ruffo a színészekkel készült interjú során. 


"[Refugio] egy olyan karakter, akit nagyon szeretek, mert a családi összetartásról szól. Szinte mindegyik karakterem az anyaságról szól, akinek gyerekei vannak, aki aggódik értük, de ezúttal egy olyan nőről van szó, aki az életét adja értük teljes mértékben, aki velük együtt szenved, aki boldogan akarja látni őket, hogy elérjék céljaikat, és aki a különböző életformáikhoz alkalmazkodik. Egyik Patricio-é, aki példáuk megtagadja az anyját az első évadban." - mesélte karakteréről a La madrastra (A mostoha) és a Triunfo del amor (Marichuy - A szerelem diadala) főhősnője. "Úgy gondolom, hogy ez az egész novella és az összes karakter a mexikói családnak szól, amit jelent a család, amit az anya, a gyerekek, a barátok jelentenek. [...] Igazság szerint úgy gondolom, hogy megvan benne minden, hogy tetsszen a mexikói családoknak ez a telenovella, és a második évadot imádni fogják, ezt a folytatást."

"Egyesek azt mondják, hogy már ne sírjak, egyesek azt mondják, hogy rövid pórázon tartsam a gyerekeket, és mások meg azt mondják, hogy sírjak, mert nagyon szépen sírok, és sírni akarnak látni engem, mert ők azonosulnak ezekkel a problémákkal, amik a családban vannak. Amikor én csinálok egy novellát, azért teszem, hogy az emberek szórakozzanak. A szórakozás azt is jelenti, hogy azonosulnak a problémákkal, mely a karakternek van a telenovellában vagy a sajátjaival a való életből, és hogy sírhassanak, panaszkodhassanak, és a végén azt mondhassák, hogy 'ha ő fel tudott kell, ha ő tudott dolgozni, ha ő elérhette ezt, akkor mi is meg tudjuk csinálni'. Ezek üzenetek a nők felé, a nők fejlődéséről, akik dolgosak, anyák, feleségek, barátnők. Mindig van egy fejlődésre ösztönző üzenet. És ezt próbáltam én átadni a karaktereimmel, a legtöbbjükkel, hogy fejlődjenek, hogy az élet szép, hogy el tudják érni, és hogy végül annyi sírás után elérkezhet az öröm és a nevetés." - mesélte Victoria az interjú során.


"Lesznek fiú unokák, lesznek lány unokák, lesznek házasságok, lesz szenvedés, lesznek örömök, lesz itt minden. És egy főgonosz, akit valóban imádok, imádom Ernesto Laguardia-t, Rómulo-t." - mesélte Victoria a történet folytatásáról. A telenovella, melynek szereposztását África Zavala, Ernesto Laguardia, Martha Julia, Maribel Guardia, Lola Merino, Arturo Carmona, Raquel Garza, Ana Belena, Lisandro, Daniela Álvarez, Moises Arizmendi, Leonardo Daniel, Roxana Castellanos, Humberto Elizondo, René StricklerSharis Cid, Sebastián Poza és a kislány Lara Campos is erősítik, ma kezdődik a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a 18:30-as sávot veszi birtokba. José Alberto Castro telenovellájának több mint két órás hivatalos prezentációját ti is megtekinthetitek az alábbi videóban, így még interjút hallhattok, hiszen szinte az összes főbb karakterrel készült interjú.


Aki pedig már szívesen belekukkantana a második évad első részébe, kattintson ide, ahol már meg is nézhetitek eredetiben a Victoria Ruffo, Alejandro Nones, José María Torre és Mane de la Parra főszereplésével készült folytatást. Mindemellett érdemes lesz a hét folyamán az oldalra látogatni, ugyanis minden hétköznap újdonságokat olvashattok a telenovellával kapcsolatban, és még több mindent tudhattok meg a második évadról. Olvashattok majd a telenovella hivatalos történetéről, szereposztásáról, karakterleírásairól, megnézhetitek az összes kiadott promót és a főcímet, valamint hamarosan egy meglepetéssel is készülünk számotokra. A véleményeteket is szívesen olvassuk a kommentek között. Ki várta már a sorozatot? Mit gondoltok a folytatásról? Kinek hogy tetszett az első rész?


Megjegyzések

  1. Nekem kicsit unalmas volt. Igaz valamiféle történetet látni vélek(Julián és Refugio miatt) de a többiek csak úgy voltak ott és szinte semmi nem történt velük

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem olyan érzésem volt az első részt nézve, mintha valóban a Könnyek királynője folytatását nézném, a főcím, a zene, a hangulat valahogy minden ugyanolyan. Ellentétben a PDG2-vel, ahol a második teljesen más volt az elsőhöz képest. Az első rész valóban kicsit lassú volt, de bemutatta, hogy mi történt az elmúlt 10 évben. Kíváncsi leszek a folytatásra.

      Törlés
    2. Engem is érdekel, valami jó kis nosztalgia fogott el közben miközben néztem :D

      Törlés

Megjegyzés küldése