Pasión de Gavilanes 2: így készült a második évad

Az idei év egyik legjobban várt telenovellája a Pasión de Gavilanes (A szenvedélyek lángjai) második évada volt, mely 18 évvel később mesélte el a Reyes-Elizondo-család történetét. A Danna García, Mario Cimarro, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista, Natasha Klauss és Michel Brown főszereplésével készült második évad azonban nem érte el a kívánt nézettségi adatokat, így a floridai székhelyű Telemundo arra a döntésre jutott, hogy megvágja a sorozatot.


Így történt, hogy a Telemundo-n összesen 71 részt vetítettek le, nemrég még a Norma Elizondo-t alakító Danna García is szóvá tette, hogy számos jelenete maradt ki. Azonban nemrégiben a Netflix-re is felkerült a telenovella második évada, ahol a fiatal sólymokat Bernardo Flores, Camila Rojas, Juan Manuel Restrepo, Sebastián Osorio, Yare Santana és Jerónimo Cantillo keltették életre. Ide – a rajongók nagy örömére – már a teljes verzió került fel, mely összesen 82 részből áll.

Emellett az utóbbi időben a Telemundo több forgatási kulisszát is megosztott a rajongókkal, és olyan videókat tettek közzé, melyen a rajongók bepillantást nyerhettek abba, hogyan is készült a sokak által évekig várt második évad. Az alábbi, bő egy órás videóban ti is megnézhetitek, hogyan készült a folytatás, bepillanthattok a kamerák mögé.


A Pasión de Gavilanes 3-ról továbbra sem nyilatkozott a tévécsatorna a második évad lezáratlan befejezése óta. Egyesek azt pletykálják, hogy eredetileg tervbe volt véve, ám a rossz nézettségi adatok miatt lefújták. Meglátjuk, hogy a netflix-es fogadtatás mit változtat ezen. Mit gondoltok a forgatási videókról? Ki szeret betekinteni a kamerák mögé is?


Megjegyzések