Los caminos del amor: hivatalosan is elcsattant a csapó

Ahogyan azt tudjátok, Nicandro Díaz hétfőn megkezdte legújabb produkciójának forgatásait, tegnap pedig hivatalosan is útjára indították a Los caminos del amor-t, melynek főszereplőit Susana Gonzalez és Gabriel Soto alakítják.


Tegnap, július 29. délutánján összegyűlt a csapat egy része egy esős helyszínen Mexikóváros déli részén, ahol hivatalosan is megkezdődtek a forgatások, és a szimbolikus csapó sem maradhatott el. Az esemény főszervezője maga a producer, Nicandro Díaz volt, a színészcsapat tagjai közül pedig Susana González, Gabriel Soto, Mónika Sánchez, Alberto Estrella, Mark Tacher, Ximena Herrera, Sara Corrales, Ara Saldívar és a kislány, Camille vettek részt rajta. Emellett megosztották az első, habár rövid szinopszist a történetről, mely november 7-től lesz látható a mexikói Las Estrellas műsorán.







Szinopszis

A Los caminos del amor Memo (Gabriel Soto) történetét meséli el, aki egy egyszerű, dolgos, szerény származású, de jó értékrenddel rendelkező kamionsofőr, és aki évekkel később jön rá, hogy született egy kislánya, aki örökbe lett adva egy házaspárnak. Az élet útjainak köszönhetően megismeri Daniela-t (Susana Gonzalez), egy szilárd meggyőződéssel rendelkező nőt, aki sikeresen túltette magát férje, Fausto (Mark Tacher) árulásán.


Megjegyzések

  1. Miért hasonlít ez sztoriban a Por Que el Amor Mandahoz? A főhősnek ott is lánya van akiről nem tud, a nőt ott is átveri a palija
    Ja és Suzy borzasztó ezzel a hajjal. A Mi Fortunában sokkal szebb volt

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése