Hírek 2022.07.25.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Cabo: Rebecca Jones háromgyermekes anyuka lesz

Matías Novoa, Mar Contreras és Diego Amozurrutia, akikkel a fényképen szerepel, Rebecca Jones gyermekeit fogják életre kelteni a TelevisaUnivision legújabb telenovellájában, melyet José Alberto Castro készít, s melynek forgatásai múlt hét hétfőn kezdődtek meg. A La Doña (A végzet asszonya) és a Te acuerdas de mí (A sors keze) színésznőjének karaktere megfelel azzal, akit Daniela Romo keltett életre a Sortilegio-ban (Kettős játszma). "Bemutatom az imádnivaló családomat a fikcióban." - írta a kép mellé, melyet közösségi oldalán osztott meg, s melyen a Cabo munkacímen futó projekt rendezői, Salvador Garcini és Fez Noriega is szerepelnek. A Tú o nadie feldolgozásának forgatásai múlt hét hétfőn kezdődtek meg, az alábbiakban megtekinthettek egy képet a főhősnőt alakító Bárbara de Regil-ről is, aki így nézett ki első forgatási napján. A csapó hivatalosan még nem csattant el, úgyhogy reméljük a napokban kapunk friss híreket Castro készülő novellájáról, mely októberben érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára.

Rebecca Jones új fikcióbeli családjával

Bárbara de Regil az első forgatási napon



Los caminos del amor: Gabriel Soto bemutatta új családját

Gabriel Soto, a Soltero con hijas (Derült égből apa) és a Te acuerdas de mí (A sors keze) főszereplője szintén bemutatta új "családját" közösségi oldalán, a mexikói színész Nicandro Díaz legújabb sorozatának férfi főszereplőjét alakítja. A képen a 'Santos' család tagjai láthatóak tehát: Mónika Sánchez, Alberto Estrella, Julián Figueroa, Diana Haro, Karla Esquivel és a kisfiú, André Sebastián. Az egyes értesülések szerint a telenovella, mely november 7-én érkezik a Las Estrellas műsorára, a mai napon kezdi meg forgatásait, így reméljük hamarosan még több információt tudhatunk meg a Mi fortuna es amarte producerének legújabb sorozatáról.

Gabriel Soto is bemutatta új családját




Los caminos del amor: drasztikus átalakulások

És ha már a Los caminos del amor-ról van szó... múlt héten már lázasan folytak az előkészületek Nicandro Díaz produkciójánál, a színészek pedig már megkapták új külsejüket is a karaktereikhez. Egyesek drasztikus változtatást végeztek külsejükön, és ezt meg is mutatták közösségi oldalaikon, mint például Carlos Said és Sara Corrales, akiket az alábbi fotókon láthattok Sebastián, illetve Úrsula bőrében. Emellett Susana Gonzalez és Rodrigo Brand közös fotóját is láthatjátok, akik a Mi fortuna es amarte után ismét egy sorozatban szerepelnek, melyet szintén Nicandro Díaz készít. A telenovella szereposztását erősíti Ximena Herrera, Mark Tacher, Mónika Sánchez, Leonardo Daniel, Alfredo Gatica, Fabián Robles, Amaranta Ruiz és Nicole Curiel is.

Carlos Said lesz Sebastián


Sara Corrales lesz Úrsula


Susana Gonzalez és Rodrigo Brand ismét együtt dolgoznak



Denia Agalianu is külsőt váltott

Ha már szóba került a Mi fortuna es amarte... a telenovella egyik főgonoszát, Verónica-t alakító, görög származású színésznő, Denia Agalianu szintén drasztikusan átváltozott új karaktere kedvéért, melyet a La madrastra új verziójában alakít. A színésznő a napokban mutatta be a közösségi oldalán, hogyan fog kinézni az Aracely Arámbula és Andrés Palacios főszereplésével készülő telenovellában, melyet már promóznak is Mexikóban. "Bemutatom Paula Ferrer-t. Hetekkel ezelőtt kezdtük meg a forgatásokat, és nem tudják, mennyire szerettem volna többet megosztani erről a nagyszerű projektről, melynek részese lehetek." - írta a kép mellé.

Denia Agalianu legújabb karaktere bőrében



La madrastra: leálltak a forgatások

A La madrastra főszereplőjét alakító Aracely Arámbula, aki ezzel a szereppel tér vissza a TelevisaUnivision-hoz, élete egyik legnehezebb időszakát éli át, ugyanis vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja, Manuel Arámbula. A szomorú hírt a Con permiso című műsorban hozták nyilvánosságra, ahol azt is elmondták, hogy a halált egy infarktus okozta. A La Doña (A végzet asszonya) címszereplője eddig még nem nyilatkozott a sajtónak a történtekről, Aracely egyébként sem szokott magánéletéről beszélni. A színésznőt nagyon megviseli édesapja halála, a hozzá közel álló műsorvezető elmondása szerint olyan voltak a fiai számára, mint egy apa. Ha pedig mindez a fájdalom nem lenne elég, Carmen Armendáriz jelenleg készülő telenovellájának forgatásait le kellett állítani egy időre, ugyanis mind Aracely, mind a történetbeli párját alakító Andrés Palacios elkapta a koronavírust.

Aracely és édesapja, Manuel Arámbula



Mi secreto: Eric del Castillo visszatér a telenovellákhoz

Már egy ideje forog Carlos Moreno legújabb sorozata, a Mi secreto is, melyet a Las Estrellas délutáni, 16:30-as sávjába készít a producer Macarena García, Diego Klein, Isadora Vives és Andrés Baida főszereplésével. A szereposztást erősíti többet között Eric del Castillo, Kate del Castillo édesapja is, aki ezzel a projekttel tér vissza a telenovellákhoz és a Televisához is, miután 2020-ban a Telemundo-nál szerepelt a La Doña (A végzet asszonya) második évadában. A képen Fernando Ciangherotti társaságában látható a telenovella forgatásai közben.

Eric del Castillo és Fernando Ciangherotti a Mi secreto forgatásain



La reina del sur 3: melegítik a motorokat

Újabb változások következtek be a Telemundo műsorstruktúrájában, ugyanis a floridai székhelyű tévétársaság július 18-án műsorra tűzte a La reina del sur (Dél királynője) második évadát, hogy "a tévénézők újra átélhessék" a történetet a várva várt harmadik évad előtt, melynek forgatásai már decemberben befejeződtek, ám még nem került képernyőre a Latin-Amerika számos országában forgatott évad. A Kate del Castillo főszereplésével készült harmadik évadról ide kattintva olvashattok bővebben is.




Megjegyzések