Dónde hubo fuego: a Netflix legújabb novellája

A Netflix egy újabb telenovellát készít, melynek címe Dónde hubo fuego, magyar fordításban: Ahol tűz volt. A szirénák már felszólaltak, ugyanis a sorozat hamarosan érkezik a streaming szolgáltató kínálatában.


Egy ideje egyfajta marketing-stratégiaként a Netflix telenovelláknak hívja a saját gyártású, spanyol nyelvű sorozatait, melyekben jórészt telenovellás színészek szerepelnek. Egyik ilyen új novellájuk a Dónde hubo fuego, mely augusztus 17-én érkezik, tele szerelemmel, rejtéllyel, veszéllyel, akcióval... és tűzzel. A novella szereposztásában tér vissza Eduardo Capetillo (Ricardo) és Itatí Cantoral (Gloria), mellettük Iván Amozurrutia (Alfonso) és Esmeralda Pimentel (Oliviaegészítik ki a főszereplők körét. A sorozat egy tűzoltó-kartell belsejébe visz minket, ahol rájövünk, hogy a bosszú egy olyan tűz, melyet nem lehet eloltani.

Korábbi sorozataival ellentétben, a Dónde hubo fuego valamivel több, számszerűen 39 részes lesz; a szereposztást pedig többek között Polo Morín (Julián), Daniel Gama (Gerardo), Antonio Sotillo (A. Molina), Oka Giner (Leonora), Plutarco Haza (Noé), Humberto Busto (Ángel), Mauricio Henao (Daniel) és Ana Jimena Villanueva (Ana) is erősítik. A sorozatot José Ignacio Valenzuela, a La casa de al lado (Zárt ajtók mögött) és a Santa diabla (A gonosz álarca), valamint a Quién mató a Sara? (Ki ölte meg Sara-t?) írója készítette, és a világ tűzoltóinak tiszteletére hívja fel a figyelmet, emellett a szenvedély, a dráma, a rejtély és sok tűz hullámvasútja. Az alábbi videóban a hivatalos trailert is megtekinthetitek.




Történet

A Dónde hubo fuego 39 részén keresztül Poncho történetét meséli el, aki holtan találja testvérét, a bűntény nyomai pedig egy tűzoltókból álló kartellhez vezeti el Mexikóvárosban. Miután állást kap a kartellben egy hamis személyazonossággal, – hogy így kideríthesse a teljes igazságot – megismeri Olivia-t, az egyetlen női tűzoltót a helyen, aki, miután rájön a titkára, segít neki kideríteni az igazságot. Ezzel egyidőben Ricardo, egy volt elítélt, akit azzal gyanúsítottak, hogy számos nőt ölt meg, visszatér, hogy visszaszerezze a fiát, aki nem is tud a létezéséről.

Mit szóltok a sorozathoz? Ki tervezi megnézni?


Megjegyzések