La Madrastra 2022: kik lesznek Aracely Arámbula gyerekei a történetben?

Aracely Arámbula már javában forgatja a 2005-ös La madrastra (A mostoha) újabb verzióját, melyet Carmen Armendáriz készít a Fábrica de sueños-antológia részeként. "A mi részünkről a teljes szívünket és minden szeretetet beleteszünk." - nyilatkozta múlt héten a La Doña (A végzet asszonya) címszereplője.

A nemrég tartott hivatalos rendezvényen, ahol elcsattant a csapó, felfedték a telenovella szereposztását is, így megismerhettük a főbb szereplőket. A mai posztból pedig a történet fiatal szereplőit ismerhetitek meg, akik Aracely Arámbula és Andrés Palacios gyerekeit fogják alakítani ebben az új verzióban.

Aracely Arámbula kétgyermekes anya lesz a történetben

A telenovella szereposztásában elismert mexikói színészekkel találkozhatunk, köztük Gabriel Soto, Marisol del Olmo, Martha Julia, José Elías Moreno, Cecilia Gabriela, Juan Carlos Barreto és Marco Treviño, emellett fiatal és friss arcokkal is találkozhatunk majd a történet legújabb verziójában.

Ez az esete David Caro Levy-nek, aki a történet egyik fiatal főhőse lesz. A fiatal mexikói színész korábban már szerepelt a La jefa del campeón című televisás sorozatban.


Ana Tena is részese lesz a produkciónak, a színésznő a hazai közönségnek sem ismeretlen, ugyanis tavaly a Soltero con hijas-ban (Derült égből apa) láthattuk Alexa szerepében. Ebben a történetben Aracely lányát fogja életre kelteni, akit 2005-ben Ana Layevska alakított.


A mexikói színész-énekes, Emiliano González szintén részese lesz a telenovella fiatal arcainak.



Ez is érdekelhet még:


Megjegyzések

  1. Abszolút vállalhatóak korban, ők jól lettek kiválasztva. De hogy a 60 éves Cecilia Gabriela végig várandós lesz a sorozatban, ez nekem Mejia - Lartilleux féle agymenés.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése