El Conde: az első képek, történet és szereposztás

Ana Brenda és Fernando Colunga a floridai székhelyű Telemundo képernyőin debütálnak az El Conde: amor y honor főszereplőiként, melynek forgatásai június 6-án kezdődtek meg. Nemrég nyilvánosságra kerültek az első képek, melyeken ismét egy stúdióban látható a La usurpadora (Paula és Paulina) és a Soy tu dueña (Riválisok) főhőse hosszú évnyi kihagyások után.

Ana Brenda és Fernando Colunga, az El Conde főszereplői

Miután mindketten a Televisánál vittek véghez sikeres karriert, Ana Brenda Contreras és Fernando Colunga a Telemundo-hoz igazoltak, ahol a tévétársaság legújabb nagyszabású projektjének élén állnak, melynek teljes címe El Conde: amor y honor, magyar fordításban A Gróf: szerelem és büszkeségA Telemundo felfedte múlt hét csütörtökön az első képeket a legújabb kosztümös sorozatának főszereplőiről, mely 2023-ban fog a csatorna képernyőjére kerülni. Mindemellett a főhősöket alakító színészek is megszólaltak, első alkalommal, legújabb projektjükről, mely vízválasztó karrierjükben.


"Az élet maga is meg tud változni radikálisan egyik pillanatról a másikra, amikor úgy tűnik, hogy a szerencse és a szerelem elhagynak bennünket, ebben a pillanatban nem lehet mást tenni, mint bízni, bizalommal tekinteni és várni." - írta Colunga egy nyilatkozatban, melyet a tévétársaság osztott meg. "Ez az eszenciája ennek az új projektnek, az El Conde: amor y honor-nak, ahol mindenki, mindannyian, akik részt veszünk benne sok szeretettel nap mint nap azt kívánjuk, hogy a közönség átélje, és szenvedéllyel élvezze a történet során."


A sikeres melodrámák, mint a Corazón indomable (Maricruz) vagy a La que no podía amar (Megkövült szívek) főhősnője az ő részéről hozzátette: "Nagyon elégedett és hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a nagyszerű projektnek, es hogy a főszereplője lehetek ennek a klasszikus történetnek Fernando Colunga oldalán, egy elsőosztályú szereposztás mellett. Számomra kiváltság megosztani a stúdiót olyan színésztársaimmal, akik eminenciák a melodrámák terén. Biztos vagyok benne, hogy a közönség élvezni fogja ezt a lenyűgöző történetet... és tanúi lesznek a nő fejlődésének és a kor fényességének a ruhák és a hajviseleteken keresztül."


A történet főgonoszait Marjorie de Sousa, aki ezzel a projekttel tér vissza a Telemundo-hoz, Víctor González és Erika de la Rosa alakítják, mellettük pedig egy elsőosztályú szereposztás, melynek részese Sergio Sendel, Chantal Andere, Omar Fierro, Javier Díaz Dueñas, Manuel Navarro, Alejandro Ávila, Sergio Reynoso, Mario Loria, Leticia Perdigón, Enoc Leaño, Roberto Romano, Uriel del Toro, Jason Romo, Patricia Martínez, Antonio Fortier, Jessica Coch, Saraí Meza, Xabiani Ponce de León, Job Huerta, Annie Cabello, Lu Rosette és Helena Rojo, aki szintén debütál a Telemundo képernyőin, miután évtizedekig szerepelt a Televisa telenovelláiban. Az alábbiakban megnézhetitek az első képeket, melyeken a színészgárda további részét is láthatjátok.






A történetről

Alejandro Dumas klasszikus regényén inspirálódva, az El Conde: amor y honor egy kosztümös történet, mely a '30-as években kezdődik egy intenzív szerelmi történettel Alejandro Gaitán (Fernando Colunga), egy szerény, vidéki fiú és Mariana (Ana Brenda Contreras), egy gyönyörű és nyughatatlan fiatal lány között. Azonban Josefina de Zambrano (Chantal Andere), Mariana mostohaanyja, és Gerardo Villarreal (Sergio Sendel), gondoskodnak arról, hogy ezt a szép szerelmi történetet egy valódi pokollá változtassák.

Alejandro-t egy kettős gyilkossággal vádolják, és anélkül, hogy bárki is megtudná, egy elhagyatott szigetre szállítják át a Csendes-óceánra. Ott ismeri meg  Amador Guzmán-t (Manuel Navarro), egy spanyol nemest, aki életfogytig tartó büntetését tölti. Amador felfedi számára, hogy van egy kincsesládája, halála előtt pedig nekiajándékozza vagyonát.

Amikor Alejandro-nak sikerül megszöknie az '50-es években, ezzel a hatalmas vagyonnal tér vissza San Jacinto-ba, ahol azzal szembesül, hogy Mariana hozzáment Gerardo-hoz, őt pedig halottnak hiszik.

Úgy dönt, hogy véghez viszi tervét, hogy igazságot tegyen azokkal szemben, akik elárulták, különösen Mariana-n, akiről úgy gondolja, hogy részese volt a tervnek. Alejandro visszatér mint a hatalmas Joaquín de Montenegro gróf, és ez jelenti egy veszélyes bosszúhadjárat kezdetét, azok ellen, akik miatt igazságtalanul töltött elzárva 17 évet.

Mit gondoltok a készülő telenovelláról? Kinek keltette fel az érdeklődését a történet? Mit szóltok a főszereplőkhöz?


Megjegyzések

  1. Várom,örülnék ha a nálunk is adnák szinkronizáltam.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom emlékeztek-e, de a Lo imperdonable (2015, Televisa) kapcsán kezdetben arról volt szó, hogy Mejía az Ezelt dolgozná fel Ana Brendával (mint Eysan) és Fernando Colungával (mint Ezel). Micsoda véletlen, hogy évekkel később egy másik társaságnál egy bosszúállós sztoriban mégis megvalósul ez a főhős-páros.

    Amúgy Ana Brenda és Colunga rohadtul nem egy korosztály, én ezt kicsit komikusnak érzem, de várom. :D

    VálaszTörlés
  3. ui: És bár még messze van a kinti premier is, de látható, hogy itthon még mindig a nevekre utaznak a beszerzők. Na már most ahol a Maricruz sztárja Fernando Colungával van jelen egy sorozatban, kizárt dolognak tartom, hogy ne vennék meg jövőre.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése