El Conde: az első forgatási képek

A napok felkerült az internetre néhány forgatási kép a Telemundo készülő kosztümös telenovellájáról, az El Conde: amor y honor-ról, melyeken a főszereplőjét alakító Fernando Colunga és az antagonistát életre keltő Marjorie de Sousa láthatóak.


2023-ban kerül képernyőre a Telemundo ambiciózus kosztümös sorozata, mely Alejandro Dumas klasszikus regényén alapszik, s melyben egy elsőosztályú szereposztás kíséri útjára Colunga-t telemundos debütálásán, köztük Ana Brenda Contreras, Marjorie de Sousa, Sergio Sendel, Chantal Andere, Víctor González, Helena Rojo és Omar Fierro.

Habár a csatorna még nem mutatott hivatalos képeket a telenovella forgatásairól, a napokban felkerült az internetre néhány kép, melyen Fernando Colunga és Marjorie de Sousa láthatóak, főszereplő és antagonista.



A fotókon a színészek a korszaknak megfelelő öltözékben jelennek meg, miközben épp egy jelenetet rögzítenek a sorozathoz, melyet Miguel Varoni rendez. Aki pedig még többet szeretne olvasni a szerelemmel és bosszúval átitatott történetről, az kattintson ide a korábbi posztok megtekintéséhez. Ki várja már a melodrámát? Mit szóltok az első képekhez?


Megjegyzések

  1. Szerintem jó lesz,én fogom nézni!

    VálaszTörlés
  2. Engem is érdekel, biztosan király lesz, ilyen szereposztással meg pláne. Csak remélem ezt fogják is nézni az emberek

    VálaszTörlés
  3. Ha nem lennének ilyen ínséges idők, akkor azt mondanám, hogy Colunga miatt szinte borítékolható, hogy eljut hozzánk. Dumas regényei nagyon jók, a kosztümös sorozatokat imádom, a bosszútörténeteket szintén, ha jól vannak tálalva. Szóval jöhet. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése