A végzet asszonya: lesz harmadik évad?

Tegnap, csütörtökön befejeződött hazánkban a La Doña (A végzet asszonya) második évada, a telenovella rajongói pedig csak azt kérdezik, vajon lesz-e harmadik évad. A tengerentúli vetítés befejezésekor szintén felmerült ez a kérdés a rajongókban, a címszereplőt alakító Aracely Arámbula pedig válaszolt is rá.


Altagracia Sandoval véghez vitte bosszúját, és a sorozat második évadának utolsó epizódjában az utolsó ellenségével is végzett. Azonban az Aracely Arámbula, Carlos Ponce és David Zepeda főszereplésével készült telenovella sok nyitott kérdést hagyott maga után, ugyanis sok cselekményszál maradt lezáratlanul, ami arra ad okot engedni, hogy a történetnek lesz egy harmadik évada is. Amikor 2020-ban a Telemundo-n vetítették a második évad befejezését, ez a kérdés a tengerentúli rajongókban is felmerült, Aracely pedig gyorsan választ is adott a kérdésre.


"Bárcsak! Nagyon szeretném megcsinálni a harmadik évadot, de ezekben az időkben, ahogyan a világ áll [utalva a pandémiára], nos, nincsenek projektek, és nem igazán lehet forgatni, és hát az igazság az, hogy még történet sincs a La Doña 3-hoz." - osztotta meg közösségi oldalán a mexikói színésznő. "Igen, van egy ötlet, de még nincs meg a La Doña 3. Majd meglátjuk, mi lesz." - tette hozzá a La Patrona (Az örökség) és a Los miserables (Lucía - A sors üldözöttje) főhősnője.

A szintén énekesnő az utolsó rész adásba kerülése előtti estén azt nyilatkozta az Al rojo vivo című műsorban, hogy sok munkájába került leforgatni ezt az évadot. "A karakterem rengeteget szenvedett, mint azt tudják, a lánya elvesztésével. Egy nagyon kemény csapás volt érzelmileg, mind a karakternek, mind nekem színésznőként, mert nekem kellett átélnem, de igen, ez nagyon fájdalmas. Úgy gondolom, hogy a bosszú egy nagyon kemény téma..." - állította Aracely.

Aracely Arámbula és José Vicente Spataro, a sorozat írója


Még több búcsú

José Vicente Spataro, a telenovella megalkotója örömteli szavakat intézett az utolsó rész alkalmából Aracely Arámbula-hoz közösségi oldalán.

"Négy évvel ezelőtt váltál a 'Nagyságává', az én múzsámmá és inspirációmmá egy olyan karakterhez, mely meghatározta az életemet, egy olyan alakítással, mely felülírta minden elvárásomat, amikor megírtuk [a történetet]. És szintén megismertem Aracely-t, egy nagyszerű embert, aki a csodálatos színészi tehetsége mellett a barátom lett, és az egyik legjobb ember, akit valaha megismertem. A profizmusodért, a nemeslelkűségedért, a szeretetedért, amivel támogatod azokat, akiknek szükségük van rá, az erődért és ezer más dologért csodállak téged." - írta a melodráma írója közösségi oldalán.


Mi a helyzet 2 év távlatából?

Mára már eltelt két év a fenti nyilatkozatokhoz képest, ám a Telemundo még mindig nem döntött a folytatást illetően. Emellett az idő elteltével nehezebb is lenne összehozni a teljes szereplőgárdát, ugyanis már Aracely-nek is lejárt az exkluzív szerződése a tévétársasággal, nemrégiben pedig visszatért a Televisához, ahol jelenleg a La madrastra feldolgozását forgatja. Emellett a Telemundo nem épp a legjobb pillanatát éli át jelenleg, azonban az első és a második évad forgatása között is négy év telt el, így talán még van rá esély, hogy elkészítik a harmadik évadot.

Nektek hogy tetszett a második évad befejezése? Ki szeretne harmadik évadot? Szerintetek mi lenne a megfelelő történet a folytatásban?


Megjegyzések

  1. Hát jó lenne ha lenne folytatás mert így elég lezáratlan az egész nem tudjuk mi történt remélem lesz folytatás azért

    VálaszTörlés
  2. Imádtam a sorozatot..de csalódas volt a vége... hiànyérzettem van...ha már tudnám van folytatàs akkor elfogadom...de ha nincs akkor ez a zàràs nem sikerült rendesen!

    VálaszTörlés
  3. Nekem mindegy hogy lesz vagy sem, én már a második évadot sem néztem, számomra nêzhetetlen volt a töménytelen erőszak miatt. Mint valami kaszabolós horror, csak úgy hullottak az emberek. Az egyetlen pozitívuma Bernardo Flores pszichó karaktere volt

    VálaszTörlés
  4. sziasztok
    szeretném tudni hogy lesz e 3.dik évad és ha lesz mikor lesz
    Irjátok meg légyszives

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Ahogyan az a posztból is kiderül, nem tudni, hogy készítenek-e harmadik évadot, a Telemundo nem jelentette be. Ha készítenek is, akkor nem a közeljövőben, mert Aracely visszatért a Televisához és új sorozatot forgat.

      Törlés

Megjegyzés küldése