A végzet asszonya 2: ma finálé!

2021. szeptember 1-jén mutatkozott be hazánkban Altagracia Sandoval története, azóta pedig rengeteg izgalomban és akcióban lehetett része a La Doña (A végzet asszonya) nézőinek. A mai napon azonban búcsút kell intsünk a történetnek  ugyanis az Aracely Arámbula, Carlos Ponce és David Zepeda főszereplésével készült sorozat ma éjszaka befejeződik.


80 rész után véget ér a Telemundo sorozatának második évada, összesítésben azonban a mai záróepizód már a 200. rész lesz a történetben, melyet José Vicente Spataro írt. Izgalmakban ma sem lesz hiány az eddig forgatott utolsó epizódban, melyet ma éjfélkor láthatnak a nézők az Izaura TV műsorán. Azok se aggódjanak, akik nem tudják visszanézni, ugyanis az oldalunkon is elérhető lesz az utolsó rész, ezzel teljessé válva a sorozat, melyet bármikor megnézhettek a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva. Aki pedig szeretne még olvasni az Aracely Arámbula főszereplésével készült telenovelláról, az ide és ide kattintva megtalálja az összes posztot, mely az első, illetve a második évadról született.


A La Doña (A végzet asszonya) volt a legnépszerűbb az oldalra látogatók körében az elmúlt egy évben, mind a posztok, mind a telenovellák tekintetében, így szeretnénk megköszönni nektek, hogy velünk együtt követtétek végig a sorozatot. Szívesen olvassuk a véleményeteket is. Mi a véleményetek a sorozatról? Melyik évad tetszett jobban? Ki volt a kedvenc karakteretek? Szeretnétek, ha lenne folytatás?


Megjegyzések