Nicandro Díaz új sorozatát készíti a Mi fortuna es amarte sikere után

A Mi fortuna es amarte nagy sikerrel futott Mexikóban, ahol márciusban fejeződött be, most pedig az Univision műsorán vetítik a Susana González és David Zepeda főszereplésével készült melodrámát, ahol szintén sikernek örvend a telenovella. Habár nem lesz egyszerű felülmúlni vagy legalább ugyanolyan sikert aratni, a melodráma producere, Nicandro Díaz máris a következő projektjén dolgozik.

Susana González és David Zepeda a Mi fortuna es amarte-ban

Egy nemrég adott interjúban a Destilando amor (Szerelempárlat) és az Amores verdaderos (Rabok és szeretők) producere elmondta az első részleteket az új sorozattal kapcsolatban, melynek forgatásai hamarosan megkezdődnek Mexikóban. "Ez egy chilei történet, ám szintén nagy latin identitással, tehát mexikói (is)." - nyilatkozta a producer, aki az El camionero című chilei telenovellára utal, melyet 2016-ban készített a Chilei Nemzeti Televízió.

Nicandro Díaz

"Egy férfi történetét meséli el, aki egy kamionsofőr, és aki rájön, hogy volt egy lánya, akit egy házaspár örökbefogadott, és elmegy megkeresni, amikor megismeri, akkor pedig nagy szimpátia alakul ki közöttük, és a kislánynak egyből szimpatikus ez a kamionos, akit a barátságnál erősebb szálak kötnek hozzá, mivel ő a vérszerinti apja." - mesélte Nicandro a történetet. "Ez az alaptörténet, ahol minden kezdődik." - tette hozzá.

Habár nem mondta el az interjúban, de azt tudni lehet, hogy a producer ismét együtt fog dolgozni a kisfiú André Sebastián-nal, aki a Mi fortuna es amarte-ban David Zepeda kisfiát alakította. Jelenleg ő az egyedi biztos szereplője a melodrámának. Ti mit gondoltok Nicandro új sorozatáról? Kinek keltette fel az érdeklődését a történet? Kiket választanátok főhősöknek?


Megjegyzések

  1. Hát ő ez elsőre nem valami nagy szám. A kisfiú jöhetne nagyon jól játszott a Mi Fortunában tök cuki volt. Én mindenképp olyan színészt választanék aki ritkán vagy egyáltalán nem játszptt még főszerepet. MatiasNovoa vagy Mauricio Henao például szerintem jó választás lenne, de Ferdinando Valenciát is megnézném szívesen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy tűnik, már meg is van az első színész: Carlos Said lesz a fiatal főhős, ő maga erősítette meg a hírt.

      Törlés
    2. Igen, bár őszintén szólva lövésem sincs ő mikbe játszott, de a neve az ismerős :D

      Törlés
    3. Legutóbb a Si nos dejan-ban alakította Alicia fiát, aki románcba keveredett Gaby Spanic karakterével.

      Törlés

Megjegyzés küldése