El maleficio: lefújták a feldolgozást

José Alberto Castro lázasan készítette az El maleficio feldolgozását, mely a Fábrica de sueños-antológia része lett volna, ám a Televisa vezetősége lefújta a feldolgozást, mely a klasszikus telenovellából készült volna. A telenovelláról az oldalon is olvashattatok, a producer már a főszereplőt is kiválasztotta, akit Eduardo Santamarina keltett volna életre.

Az 1983-as El maleficio

Az egyes értesülések szerint a Televisánál összeült a vezetőség, és úgy döntöttek, hogy lefújják a produkciót, melyet 1983-ban Ernesto Alonso készített.

José Alberto Castro azonban nem maradt új projekt nélkül – habár lenne mit csinálni, például a Por amar sin ley és a Médicos újabb évadait – azonban a Televisa vezetősége máris új projektet osztott ki a Vino el amor (Mámoros szerelem) és a Pasión y poder (Szeretned kell!) producerének.

Az 1985-ös Tú o nadie

Nem másról van szó, mint 1985-ös Tú o nadie című telenovella feldolgozásáról, melyet szintén Ernesto Alonso készített, a főszereplőit pedig Lucía Méndez és Andrés García alakították. A történetet azóta kétszer is feldolgozták Mexikóban, először 1995-ben maga Castro dolgozta fel Acapulco, cuerpo y alma címen, majd 2009-ben Carla Estrada készítette el saját verzióját Sortilegio (Kettős játszma) címen, melyet hazánkban is vetítettek, így a novella történetét nem kell bemutatni a hazai rajongóknak.

A hazánkban is vetített Sortilegio (Kettős játszma) főszereplői: Jacqueline Bracamontes és William Levy

A hírek szerint a producer már meg is kezdte a casting-ot, a telenovellákkal foglalkozó külföldi oldalak értesülései szerint a főhősnő szerepére Bárbara de Regil casting-olt, akinek ez lenne az első televisás szerepe, férfi fronton pedig Osvaldo de León, Alfredo Gatica, Diego Amozurrutia, Horacio Pancheri, Brandon Peniche és Matías Novoa vettek részt a válogatáson, akik a főhős és a főgonosz szerepekért versenyeznek.

Ti mit gondoltok az újabb feldolgozásról? Kiket választanátok a főhősök szerepére?


Megjegyzések

  1. Abszolút hülyeségnek tartom hogy Castro újra feldolgozza azt amit már egyszer feldolgozott. Én a Por Amar 3.évadát már eltemettem kizárt hogy valaha is megcsinálja sajnos :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet értek,jobb lenne azzal foglalkozna amiket már rég meg kellett volna csinálnia!

      Törlés
    2. Na igen. Én a Por Amarban már nem bízok, jó nagy csalódást okozott nekem amiért nem hajlandó folytatni

      Törlés
    3. Én először inkább azt szeretném,ha leadná valamelyik magyar adó,mert én még nem láttam az első két évadot.Ha tudnád milyen hosszú listám van amiket meg szeretnék nézni.
      Ezek a fránya adók nagyon elhanyagolták kb 2015-től a mexikóiakat és sok kimaradt.

      Törlés

Megjegyzés küldése