Alicia új élete: a színészeknek tetszett a befejezés?

Hétfőn hazánkban is befejeződött a Si nos dejan (Alicia új élete), melynek főszereplőit Mayrín Villanueva és Marcus Ornellas alakították. Az alábbi posztban arról olvashattok, hogyan búcsúztak el egymástól Carlos Bardasano melodrámájának főszereplői, illetve az is kiderül, hogy mit gondol Marcus Ornellas és Scarlet Gruber karaktereik végkifejletéről. Vigyázat, aki még nem látta a telenovella befejező epizódját, azok számára spoilereket tartalmaz a poszt.

Az utolsó jelenetben Sonya Smith is feltűnt

A mexikói telenovella forgatásai 2021. július 22-én fejeződtek be, ami után Marcus Ornellas meghatódva búcsúzott el kolléganőjétől közösségi oldalain. "Nagyszerű vagy, egy kiváló munkatárs. Micsoda szórakozás tehetséges, odaadó és szeretetteljes emberekkel dolgozni." - kezdte búcsúját a brazil színész. "Öt hónapon át dolgoztunk együtt harmóniában, fegyelmezetten, és élveztünk minden egyes pillanatot, amikor a stúdióban lehettünk. Sokszor érkeztünk hamarabb és távoztunk később, de mindig mindent rendben hagytunk, mert imádjuk, amit csinálunk. Nagyon szerencsések vagyunk." - tette hozzá.


Mayrín nem várt sokat, és egy hasonlóan örömteli üzenettel válaszolt munkatársának. "Micsoda megtiszteltetés [együtt szerepelni] egy ilyen álombeli projektben. Sok sikert kívánok neked mindenben, nagyszerű társ vagy. Mindig megnevettetsz mindenkit." - válaszolta a mexikói színésznő közösségi oldalán.

Amikor pedig véget ért a telenovella vetítése az Univision-on tavaly októberben, Marcus Ornellas és Scarlet Gruber egy exkluzív interjúban nyilatkoztak a People en español-nak, mit gondolnak a melodráma befejezéséről, karaktereik végkifejletéről, és feltették nekik a milliós kérdést is: vajon lesz-e második évad? A poszt folytatásában a színészekkel készített interjút olvashatjátok, a kommentekben pedig szívesen olvassuk a véleményeteket.


Tetszett nektek a karaktereitek végkifejlete?

Scarlet: "Az az igazság, hogy nekem tetszett. Úgy érzem, hogy ez egy igazságos befejezés a karakternek. Egy méltó befejezés arra, amit ő tett. Nagyon izgatottan forgattam le, és Önök is láthatták az utolsó jelenetet. Megérintett a jelenet."

Marcus: "Sokat beszéltünk Mayrín-nal arról, hogy 'és most mi fog történni?'. Bardasano-nak [a producernek] ez tetszik, és megtörtént az utóbbi projektjeiben ez; és hát volt számos észrevételünk, amire azt mondtuk 'nem, történjen ez, nem, az előző verzióban ez történt'. Az igazság az, hogy meglepett minket, és nagyon tetszett nekünk. Nagyon szép volt."

Van arra lehetőség, hogy készüljön második évad?

Scarlet: "Úgy gondolom, hogy lenne rá történet, mindazonáltal nem említettek nekünk semmit egy lehetséges második évadról, úgyhogy nem tudom. Igazság szerint nem tudom azt sem mondani, hogy ez egy lehetőség. Én boldogan keltem életre újra Julieta Lugo-t, akinek csíntevéseiről beszélhetnek az emberek."

Marcus: "Szerintem nem lenne rossz, de majd meglátjuk, ez a produkciót érintő kérdés, és Padrón [az író] tollát érinti, úgyhogy majd meglátjuk, mit hoz a sors."


Megjegyzések