A szerelem aromája: Carmen Villalobos készen áll a gonoszkodásra


Carmen Villalobos karrierje egyik legjobb pillanatát élte át a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) forgatásai alatt, ahol Lucía Sanclemente-t kelti életre. A kolumbiai színésznő egy hosszas várakozás után került ismét a kamerák elé a pandémia miatt, és nem is akármilyen karaktert kell életre, hanem sikeres karrierje első antagonistáját, akit a hazánkban kedden kezdődött melodrámában ismerhetünk meg. A Sin senos no hay Paraíso (Csajok, szilikon - ez lesz a Paradicsom) és a Mi corazón insiste (Szalamandra) főszereplője régóta vágyott erre a lehetőségre, hogy kipróbálhassa magát a gonosz szerepében is, miután egy évtizedig alakította számos telenovella főhősnőjét. "Kértem erre Istent." - vallotta be a kolumbiai színésznő, aki exkluzív interjút adott a People en español-nak a kolumbiai kávéföldekről a melodráma forgatása alatt, melynek főszereplőit Laura Londoño és William Levy keltik életre.

Carmen a forgatások megkezdésekor

Először alakítod az antagonista szerepét. Milyen a tapasztalat?

"Nem tudom elmagyarázni neked a boldogságot, amit érzek. Amikor befejeztem az El final del Paraíso forgatásait kértem rá Istent, és idén felhív a Telemundo, hogy én leszek a Café con aroma de mujer antagonistája. Hónapok óta készülök erre a karakterre Ella Becerra-val, aki egy nagyszerű tanár, és a rendezőim segítségével. Tényleg azt szeretném, hogy a közönség egy teljes különböző munkát lásson ahhoz, amit korábban csináltam, szeretném, hogy annyira élvezzék, mint én. Lucía nem lesz az a tipikus főgonosz. A forgatókönyvíró, Adriana Suárez gondoskodott róla, hogy Lucía-ból egy hús-vér nőt hozzon létre, egy reális karaktert, mint bárki, aki azért küzd, amiről azt gondolja, hogy hozzá tartozik."


Mit mesélhetsz nekünk a karakteredről?

"Lucía Sanclemente egy előkelő nő, elegáns, határozott, és kívülről nézve magabiztos. Sokszor lehet édes, türelmes, érzékeny, de máskor pedig manipulátor, ravasz és megszállott. Több alkalommal száll szembe a frusztrációval, a félelemmel, a magánnyal, és retteg attól, hogy elhagyják. Ezért fog küzdeni Sebastián-ért, mivel ő az élete szerelme, és ő a tökéletes ember, akivel megalapíthatja azt a családot, amiről mindig is álmodott."

William Levy és Carmen Villalobos a telenovella forgatásain



Milyen ismét William Levy-vel dolgozni a film után, amit évekkel ezelőtt forgattatok?

"William nagyon jó ember, mindig a legjobb energiái vannak, és a legjobb viccei. Állandóan csak nevetünk és élvezzük a pillanatot. Az, hogy két évvel ezelőtt már dolgoztunk együtt, most sokat számít, hogy a párosnak, akit alakítunk meglegyen ez a korábbi kapcsolat. Nagyszerű munkatárs. Állandóan forgatjuk a jeleneteket, [és odatesszük magunkat], hogy minden szuperül sikerüljön."


Milyen a kapcsolatod a többi munkatársakkal?

"Aztaa! Ez a legjobb színészgárda, melynek részese voltam egész karrierem során. Mindannyian tökéletesek. A munkakörnyezet általánosságban már túl jó. Tudjuk, hogy egy nagyszerű történet van a kezeink között, úgyhogy mindannyian 100%-ot adunk, hogy a közönség élvezze. De tényleg, a kémia mindenkivel mesés."


A szerelem aromája – minden hétköznap 14.35-kor a TV2-n

Megjegyzések