A sors keze: Fátima Molina első televisás főszerepe

Április 5-én hazánkban is elstartolt a Televisa egyik tavalyi alkotása, a Te acuerdas de mí (A sors keze), melynek főhősnőjét Fátima Molina alakítja, akinek Vera Solís karaktere jelenti főhősnői debütálását. A színésznő, akit korábban a La Doña (A végzet asszonya) első évadában is láthattunk, exkluzív interjúban mesélt tavaly a People en español-nak, melyben többek között elmeséli, hogyan választották ki a szerepre és milyen Gabriel Soto-val dolgozni.


Elismert televisás színésznőkkel küzdöttél meg a szerepért, és végül téged választottak. Mit gondolsz, mit látott benned a producer, Carmen Armendáriz?

"Ő maga mondta el nekem, hogy mi tetszett meg neki bennem: a mexikói külsőm és a kémia Gabriel-lel a jelenetek alatt, és én boldog vagyok, hogy így lett."


Hogyan mutatnád be Vera-t?

"Úgy mutatnám be, mint egy erős, független, egy minden szempontból nagyhatalmú nőt. Egy örömteli nőt, aki a kezdetektől megismerhetünk, tele illúziókkal, tele álmokkal, és egy olyan kapcsolattal az édesanyjával, ami imádnivaló. Látni fogjuk egy kissé intenzív jellemében is. Ő egy olyan nő, aki képes szeretni, képes ezt megmutatni, őszinte, de nem hagyja magát, és ez nagyon tetszik a karakteremben. Úgy gondolom, hogy sok nő tud majd azonosulni vele."


Sokban hasonlítasz Vera-hoz?

"Igen, sok dolog van, amiben hasonlítunk egymásra. Nem akarok sokat mesélni, hogy ne mondjam el előre a történetet, de ő egy olyan nő, aki harcol azért, amit akar, az álmaiért, és akit nem rémisztenek meg a nehézségek. Sőt, mindennel szemben képes lesz előre haladni. Úgy gondolom, hogy ebben a tekintetben eléggé tudok azonosulni Vera-val."


Mi volt az első benyomásod Gabriel Soto-ról, amikor megismerted?

"Épp a castingon ismertem meg, és az az igazság, hogy nagyon nagylelkű volt velem az első jelenettől kezdve. Nagyon kedves volt, jófej, jó hangulatú, megfogta a kezem, mintha azt mondaná, hogy 'gyere, menjünk, meg tudjuk csinálni', úgyhogy ez megváltoztatja az összes energiát a stúdióban. Nagy fogadtatásban részesített már a castingon is, és én nagyon jól éreztem magam, úgyhogy csak szép szavakat tudok mondani erről a férfiról."


Most, hogy már egy ideje forgattok, milyen a kapcsolat köztetek?

"Amellett, amit már elmondtam, és ismét bebizonyosodott [a forgatáson is], Gabriel a legtanultabb, a legfegyelmezettebb, szórakoztató... Nagyszerű társ. Nagyon értékelem a jóságát, mert úgy gondolom, hogy mindenki számára jobb jó munkakapcsolatot fenntartani, és ez sokat segít nekünk a kémiával is a jeleneten belül. Nagyon szimpatikus, sokat beszélgettünk, és nemcsak velem ilyen, az igazság az, hogy Gabriel egy kedves fickó és nagyszerű ember mindenkivel, aki körül vesz bennünket ebben a produkcióban, és ez nagyon jókat mond róla."


Milyen a kémia köztetek?

"Fantasztikus jeleneteket készítettünk, nagyon szépek, majd meglátják. Minden nappal egyre jobbak vagyunk, beszélünk róla, hogy mit tehetünk, hogy még jobb legyen, és hogy még valósághűbb is legyen. Gabriel nagyon szórakoztató és fegyelmezett. Minden nap úgy érzem, hogy egyre szebb jeleneteket készítünk, és ez a bizalomnak köszönhető, mely napról napra nő közöttünk."


A korkülönbség Gabriel és közted észrevehető. A történetben ez igazolva van?

"Nem tudom, hogy ez ennyire feltűnő-e a képernyőn, de igen, sokféle okkal lehet igazolni. A fontos az, hogy ez egy szerelmi történet, és ez az, amit észre fognak venni az emberek. A való életben is megtörténik, nem annyira különös, és azért nem is olyan nagy a különbség."


Megjegyzések