La herencia: bemutatkoznak a karakterek


Az alábbi posztban megismerkedhettek a La herencia, un legado de amor főbb karaktereivel, melynek főszereplőit Michelle Renaud és Matías Novoa alakítják. A La herencia hétfőn startolt el Mexikóban a 20:30-as sávban. A novella történetéről bővebben itt olvashattok, holnap pedig a Juan Osorio és Roy Rojas kezei között készülő novella zenéiről lesz szó.


Michelle Renaud mint Sara del Monte Portillo

Egész életében küzdött, hogy túllépjen azon, hogy az apja elhagyta. Amikor Severiano meghal, az ambiciózus anyja, Déborah Portillo arra ösztönzi, hogy harcoljon az örökségért, de a sors egy szerelmi hagyatékot szán neki Juan oldalán; azonban ahhoz, hogy elérjék a boldogságot, számos akadállyal kell szembenézniük.


Matías Novoa mint Juan del Monte Arango

Impozáns személyisége van, kemény az üzletben, de nemes szíve van. Miután meghal az apjuk, ő marad a családi vállalat és az örökség élén. Eljegyzi Julieta Millán-t, de amikor megismeri Sara del Monte-t, rájön, mit is jelent valójában a szerelem.


Paulina Matos mint Julieta Millán Gutiérrez

A Millán-család elsőszülött lánya. Egy elkényeztetett és nagyon szeretett kislány volt. Titokban tart egy múltbéli viszonyt Mateo-val, mely nem érdeke, hogy kiderüljön, hisz Juan del Monte menyasszonya lett, akivel összeházasodnak, de ezt az illúziót is fenyegeti Sara del Monte érkezése, aki a riválisa lesz.


Mauricio Henao mint Mateo del Monte Arango

Imádnivaló, vidám és optimista. Mindig a jó oldalát látja az életnek. Titokban szerelmes Julieta Millán-ba, a testvére, Juan menyasszonyába; ez a szituáció sok konfliktust okoz neki, mely növeli alkoholfüggőségét. Általában viccelődik, ugyanis ez az egyetlen módja, hogy elrejtse szíve fájdalmát.


Daniel Elbittar mint Pedro del Monte Arango

Vonzó, férfias, elbűvölő és csábító. Beatriz Hérnandez szeretője, aki a legjobb barátja, Cornelio Pérez felesége. Felfedez egy titkot, mely megváltoztatja az életét. Amikor megismeri Sarát, teljesen lenyűgözi, mely növeli a Juan-nal való rivalizálását. A kapzsiság és az ambíció irányítják.


Elizabeth Álvarez mint Déborah Portillo Peralta

Egy olyan nő, aki kápráztat stílusával és szépségével. Severiano szeretője volt, akitől teherbe esett, így lett édesapja egyedüli vér szerinti lányának: Sara-nak. Amikor Severiano meghal, arra ösztönzi lányát, hogy állítsa félre a Del Monte fivéreket, és szerezze meg az egész örökséget.


Emmanuel Palomares mint Simón del Monte Arango

Simón egy otthonülő, intelligens és komoly fiú. Nem tudta magát túltenni anyja halálán. Szerelmi viszonyt folytat Paloma Pérez-szel, annak ellenére, hogy Salvador, a lány apja nem ért egyet ezzel, és nem engedi, hogy a lánya egy Del Monte-val házasodjon a gyűlölet miatt, melyet egy múltbéli sérelem miatt érez Severiano iránt.


Juan Pablo Gil mint Lucas del Monte Arango

Nemeslelkű és nagyon vidám. Szereti megosztani az egész világgal, hogy mennyire szereti a vidéket az internetes csatornáján keresztül. Az életcélja az, hogy boldog legyen. Egy szép kapcsolatot kezd Alondra Millán-nal. Egy rossz élményt fog átélni, mely megváltoztatja az életét.


Megjegyzések