Hasta que la plata nos separe: az első információk a Telemundo újdonságáról



Habár már hetek óta tudni lehetett, hogy forog Kolumbiában az Hasta que la plata nos separe feldolgozása, a floridai székhelyű Telemundo múlt szerdán hivatalosan is bejelentette a forgatások kezdetét és a színészgárda tagjait. A feldolgozás a kolumbiai székhelyű RCN és a Telemundo közös produkciójaként készül Carmen Villalobos és Sebastián Martínez főszereplésével; az alábbiakban pedig megismerkedhetsz a főbb szereplőkkel és a történettel.

Miután tavaly debütált az antagonisták világában a Café con aroma de mujer-ben, ahol Lucía Sanclamente-t keltette életre, Carmen Villalobos lesz az újabb koprodukciós feldolgozás főszereplője, a kolumbiai színésznő a sikeres Hasta que la plata nos separe feldolgozásának főhősnőjét, Alejandra Maldonado-t alakítja, aki egy sikeres igazgató egy magas társadalmi osztályból. "Teljes mértékben boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a nagyszerű projektnek. Nagy megtiszteltetés másodjára is részt venni, és folytatólagosan, a géniusz Fernando Gaitán egy másik nagyszerű történetében, ez alkalommal mint főhősnő." - nyilatkozta a Mi corazón insiste (Szalamandra) és a Sin senos sí hay Paraíso (Csajok, szilikon ‐ Nem ettől lesz Paradicsom) főszereplője.


A kolumbiai színész, Sebastián Martínez lesz Carmen párja a romantikus komédiában, melyet január eleje óta forgatnak Kolumbiában. Az ő karaktere lesz Rafael Méndez, egy karizmatikus és egyszerű üzletember, akinek az élete teljesen megváltozik miután egy véletlen folytán találkozik Alejandra-val.

Gregorio Pernía is részese a sorozatnak, méghozzá a történet elsőszámú antagonistáját alakítja. Gregorio és Carmen már korábban dolgoztak együtt a Telemundo sorozatában, a Sin senos sí hay Paraíso-ban (Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom), ahol Titi és Catalina voltak.

Laura Flores Clemencia Maldonado bőréve bújik, aki a Carmen Villalobos által életre keltett főhősnő nagynénje lesz.

El Dandy, így fogják hívni azt a karaktert, akinek Fabián Ríos ad életet. A kolumbiai színész szintén együtt dolgozott Carmen-nel és Gregorio-val a Sin senos sí hay Paraíso-ban (Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom), ahol Albeiro-nak adott életet.

Alejandro Tommasi a Telemundo képernyőjén fog debütálni ezzel a projekttel, melyben Benjamín-t kelti életre, a főhősnő családjának fejét.

Újabb Csajok, szilikon szereplő... Stephania Duque is részese a szereposztásnak, ebben a történetben Milena Pardo lesz, aki a férfi főhős családjához fog tartozni. A Sin senos sí hay Paraíso-ban (Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom) Carmen Villalobos lányát alakította; emellett nemrég volt képernyőn Kolumbiában a La nieta elegida szereposztását erősítve.


Történet

Az Hasta que la plata nos separe elmeséli Rafael Méndez (Sebastián Martínez), egy karizmatikus és egyszerű üzletember, és Alejandra Maldonado (Carmen Villalobos), egy magas társadalmi körökből származó felső vezető szerelmi történetét; akik egy véletlen folytán találkoznak, ezzel rengeteg érzelmet provokálva, mely 180 fokos fordulatot hoz az életükbe.



Még több szereplő

A fentebb felsorolt főbb karakterek mellett Lorna Cepeda, Juliette Pardau, Julián Arango, Alina Lozano, José Daniel Cristancho, Michelle Roullard, Juliana Galvis, Marcela Benjumea, Alejandra Ávila, Julio Sánchez, Matías Maldonado, Ezequiel Bernal, Tuto Patiño, Felipe Botero, Rodrigo Jerez, Julián Caicedo és Fernando Arévalo egészítik ki a romantikus komédia szereposztását.


Az Hasta que la plata nos separe új feldolgozása már jó ideje forog Kolumbiában, a Telemundo nyilatkozatai szerint pedig hamarosan képernyőre is kerül, azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy mikor és hol. Ti mit gondoltok az újabb feldolgozás szereposztásáról? Kinek keltette fel az érdeklődését?


Megjegyzések