A végzet asszonya: az első évad befejező részei


Szeptember 1-jén kezdődött el hazánkban a La Doña (A végzet asszonya), melyet az Izaura TV vetít minden hétköznap késő este. Az Aracely Arámbula, David Chocarro és Danna Paola főszereplésével készült novellában megismerhettük Altagracia Sandoval történetét, most pedig elérkeztünk az első évad végéhez; az első évad befejező részeit hétfőtől csütörtökig minden hétköznap késő este 23 órás kezdettel láthatjátok az Izaura TV műsorán, hétvégén pedig az oldalon is feltöltésre kerülnek. Az alábbi videón megnézhetitek a befejező részek ajánlóját is.
Ám a történetnek még nem lesz vége, ugyanis a Nagysága története egy második évaddal folytatódik péntektől. A második évadról még nem posztoltam az oldalon, ennek pedig az az oka, hogy nem szeretném előre lelőni az első évad végét, hadd legyen meglepetés. Hiszen azt is fontos kiemelni, hogy eredetileg ez lett volna a befejezés, ugyanis a második évadot csak évekkel később forgatták le. De nem kell aggódni, a szokásos posztok nem maradnak el a második évaddal kapcsolatban sem; pénteken érkezek egy mindenes poszttal, ahol olvashattok a második évad történetéről, szereposztásáról, és megnézhettek egy magyar feliratos trailer-t és a főcímet is.

Most pedig a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Mit gondoltok, hogyan zárul az első évad? Kivel marad végül Saúl és mi lesz Altagracis sorsa?


Megjegyzések