A végzet asszonya 2: miért nem részese David Chocarro a második évadnak?

Mikor annak idején bejelentették, hogy második évad készül a Telemundo nagysikerű sorozatához, a La Doña-hoz (A végzet asszonya), mindenki nagy meglepetéssel fogadta, hogy David Chocarro, az első évad férfi főhősét alakító színésze nem részese a második évad szereposztásának; és még jobban meglepődtünk, mikor kiderült, milyen végkifejletet kapott karaktere.


Az utóbbi időkben nagy divat lett folytatást vagy második évadot forgatni egy korábban már nagy sikert elért telenovellához. Azonban a második évadoknak megvannak a hátrányai is, hisz egy bizonyos idő elteltével már nehéz összehozni az egész színészgárdát. Ez történt a La Doña (A végzet asszonya) esetében is, melynek második évadát 2020-ben készítették, 3 és fél évvel az első évad befejezése után. David Chocarro, aki az első évadban Saúl Aguirre karakterét keltette életre, nem tudott részt venni a második évadban, mivel már más projektjei voltak addigra, melyek ütköztek a forgatásokkal.

Mint kiderült, a színésznek már aláírt szerződése volt 2 filmre és egy másik telemundo-s novellára, mikor bejelentették, hogy második évad készül Altagracia Sandoval történetéből, melyek ütköztek a forgatásokkal. A színész ám továbbra is a Telemundo csapatát erősíti, sőt, az egyik projektje éppen a 100 días para enamorarse volt, melyet a Telemundo készített. Mivel nem tudott részt venni a La Doña (A végzet asszonya) második évadában, az írók kiírták a karakterét a történetből, méghozzá elég brutális módon, ugyanis Saúl-t már rögtön az első rész végén brutális módon meggyilkolták.


Arról, hogy miért nem részese a második évadnak az argentin színész, a Nagyságát megformáló Aracely Arámbula is nyilatkozott annak idején megtörve a csendet, és felfedve egy újabb okot a fentebb említett elsődleges ok miatt. "A történet kérdése volt." - ismerte be Aracely. "Nagyon bonyolult lett volna, hogy visszatérjen és újra összejöjjön Altagracia-val, mert annak ellenére, hogy a közönség nagyon kérte és imádták a párost, valamilyen formában ez azt jelentette volna, hogy újra összeveszik a lányával." - magyarázta a mexikói színésznő. "Emellett vannak karakterek, akik már nem lehetnek velünk, mert másik sorozatuk van, úgyhogy, nos a sorozat frissül újabb történetszálakkal." - tette hozzá.

Éppen Chocarro karakterének halála az, mely ismét összehozza anyát és lányát, mely nagyon boldoggá teszi a színésznőt. "Most nagyon szép jeleneteink voltak, úgyhogy ez sokkal szebb, mert azelőtt mindig veszekednünk kellett a stúdióban, most pedig ölelkezünk. Már nagyon szerettem volna látni Danitát, gratulálni neki és megölelni őt. Nagyon büszke vagyok rá a sikerei miatt [...] mintha valójában én lennék az anyukája." - nyilatkozta Aracely, akinek lovagjait ezúttal Carlos Ponce és David Zepeda alakítják a történetben.



Mi a helyzet Danna Paola-val?

Danna Paola neve részese a második évad szereposztásának, ám a színésznő már nem mint főszereplő szerepel a Telemundo sorozatában, hanem mint különleges résztvevő; ez azt jelenti, hogy Danna csak pár részben lesz benne a második évadban, mely később jelentős fordulatot hoz a történetbe. A színésznőnek szintén más projektjei voltak akkor, többek között Spanyolországban forgatott, de még belefért néhány jelenet rögzítése.

Hogy pontosan hogy is fog alakulni a második évad cselekménye, azt minden hétköznap késő este 23 órakor fedezhetitek fel a La Doña (A végzet asszonya) második évadában, melynek főszereplőit Aracely Arámbula, Carlos Ponce és David Zepeda alakítják.


Megjegyzések