A végzet asszonya 2: ki kicsoda a második évadban?


Pénteken kezdetét vette hazánkban a La Doña (A végzet asszonya) második évada, mely az új meglepetések mellett, új szereplőkkel is tele van. Ezért a mai nap összegyűjtöttem nektek a második évad évad főbb szereplőit, az alábbiakban pedig mindegyik karakterről olvashattok egy kisebb leírást. Hétfőn folytatódik tovább a második évad, melynek főszereplőit Aracely Arámbula, Carlos Ponce és David Zepeda alakítják, addig is pedig ismerd meg a karaktereket!


Aracely Arámbula mint Altagracia Sandoval

A Nagysága visszatér Mexikóba, hogy újra kapcsolatba kerüljön a lányával, de kibékülésük és Saúl eltűnése közepette, Altagracia-t letartóztatja egy férfi, akitől elveszti az irányítást: León Contreras ügynök. Közöttük elkezdődik egy szerelemmel és gyűlölettel teli viszony, miközben José Luis Navarrete-vel is érzelmi kapcsolatba kerül. Váratlan és tragikus események sorozatától motiválva, Altagracia bosszút és igazságot keres azok ellen, akik bántották.


Danna Paola mint Mónica Hernández

Mónica és Saúl életük egyik legjobb pillanatát élvezik személyes és szakmai téren egyaránt, amíg Saúl el nem tűnik, melynek következtében Mónica kibékül az anyjával. Együtt, Mónica és Altagracia megkeresik Saúlt, ám nem sejtik, hogy egy váratlan fordulat örökké megbélyegzi életüket.


Carlos Ponce mint León Contreras

A rendőrség különleges osztályának korrumpálhatatlan ügynöke. Van egy felesége, Fátima, akivel van egy közös fiuk. León-t bízzák meg az Arcoiris-üggyel, melynek következtében megismeri Altagracia-t és Noelia-t, egy hacker-t, aki segíti az Arcoiris banda megtalálásában. Egy ellene elkövetett támadás után teljesen összetörik, és két nő közé kerül: Altagracia és Noelia.


Paola Fernández mint Noelia Molina

Öt évvel ezelőtt, a nővére perverz alakok kezébe került, akik megerőszakolták és meggyilkolták, így vált az Arcoiris banda első áldozatává. Noela, egy hacker, aki minden nap gyakorolja az önvédelmet, eltökélt különféle rendszerekbe való belépésben egyetlen céllal: megtalálni nővére gyilkosait.


David Zepeda mint José Luis Navarrete

Vonzó, csábító, ravasz és ambiciózus vállalkozó. Eleonora férje, aki egy gyönyörű nő, és akit számtalan alkalommal megcsalt. Fia, Luis 'Lucho' a legnagyobb büszkesége, ám nem tudja, hogy Lucho-nak van egy titkos élete, mely mély fájdalmat fog okozni neki. José Luis újra találkozik Altagracia-val, aki teljesen felfordítja az életét, a gyűlöletből azonban szerelem lesz, és képes lesz minden hátrahagyni érte.


Kika Edgar mint Romelia Vega

Ravasz, elegáns, durva és erkölcstelen, ám vallásosnak mutatja magát. A testvére Fransisco Vega volt, akit Altagracia ölt meg. Habár beismeri, hogy Altagracia-nak meg voltak az indokai arra, hogy megölje a testvérét, Romelia ezt nem fogadja el, és Altagracia legnagyobb ellenségévé válik ebben az évadban.


José María Galeano mint Braulio Padilla

Braulio továbbra is életben van, ahogyan a bosszúvágya is. Gondoskodik róla, hogy összehívja a Majmok családtagjait, hogy együtt bosszút álljanak Altagracián.


Andrea Martí mint Regina Sandoval

Regina a munkájának él az Újjászületés Alapítványnál. Altagracia visszatérése eleinte megviseli, de végül ismét testvéri kapcsolatot folytatnak.


Diego Soldano mint Daniel Llamas

Daniel az, aki értesíti Altagracia-t Saúl eltűnéséről. Miután erre rájön, Altagracia kihozza a börtönből Daniel-t, és megbízza azzal, hogy védje meg a húgát, Reginát. Daniel megtalálja a szerelmet Reginában, ám egy tragikus eseménnyel vádolják meg, és be kell bizonyítania, hogy ártatlan.



Maricela González mint a 'Felina'

A Nagysága és Felina végül együtt fognak dolgozni, hogy nagy pénzösszegeket mossanak tisztára. Társakká válnak Altagracia bosszújában. Azonban barátságuknak ki kell állnia egy próbát, amikor Felina – fia megmentéséért – közel kerül Braulio-hoz, és végül beleszeret.


Eric del Castillo mint Vidal

León főnöke a rendőrségen, ám León-nal ellentétben, Vidal egy korrupt ember, aki hagyta magát megvásárolni gazdag emberek által. Idővel León rájön valódi szándékaira, így a háta mögött kell cselekednie.


Megjegyzések